Бащата на Алекс Раева я изгонил от вкъщи заради връзката й със Слави Трифонов

Илия Раев

Смъртта на Ангел Георгиев – Ачо попари целия екип на  сериала „Седем часа разли­ка“. На продуцентите им бяха нуж­ни няколко месеца, за да умуват да изчезне ли героят на почина­лия актьор, или да бъде про­дължен от ново лице. Тези дни стана ясно, че са избрали втория ва­риант,  а  генера­лът от Държавна сигурност Лука Карлов ще се иг­рае от неизвест­ния до   момента театрал Илия Раев.

 Случайно или не, актьор­ът е татко на самата Алекс Раева, която също има роля в „Седем часа разлика“. Ек­ранната Нина Роси сама подхвърлила на продуцента Маги Халваджиян, че баща й е подходящ за конкрет­ния персонаж и може да се справи с многопластовия му характер. Родителят й пък не чакал втора покана и с готовност откликнал на офертата да замести покой­ния си колега Ачо.

 Фактът, че Илия Раев влиза в толкова хитов се­риал именно чрез щерка си Алекс, доказва твърдение­то, че децата винаги стават по-добри от родителите.

 Навремето таткото на ху­бавицата никак не вярвал, че от нея ще излезе нещо. Напротив – Алекс била въз­приемана като „черната овца“ в семейството – инатлива и вироглава, правеща всяко действие напук на близките си.

 Малко известно е, че ос­вен Александра, Илия Раев и половинката му Наталия Бардская имат още една наследница – Веселина. Сестрата на червенокосата красавица е по-голяма от нея и вече е прехвърлила 40-те. Тя също е част от театралната гилдия, тъй като се занимава с преподава­телска дейност в НАТФИЗ.

Алекс Раева

  Макар че няма извест­ността на Алекс, от малка Веселина била фаворитка на баща си. Илия Раев се държал строго и с двете си щерки, но надеждите му били в първородната. За­това не се учудил, когато разбрал, че по-малкото му момиче се е явило на кастинг за „Шоуто на Слави“, без да го уведоми. Таткото бил против гласовитата му щерка да застане зад гърба на Годжи в „Ку-ку бенд“ и да при­пява чалга рефрените на Дългия.

 Година по-късно, през да­лечната 2002-ра, станало ясно, че освен с гласови дадености, Сашка, както я наричат в родата, е омаяла шефа си и в интимен план. Строгият баща се побъркал от гняв, когато научил, че детето ще бъде поредната държанка на гологлавия водещ, когото не понасял. Алекс обаче си знаела сво­ето и отсичала, че обича Слави и няма да го напусне. Конфликтът станал толкова сериозен, че хубавицата спряла да говори с роди­теля си. Според мълвата Алекс била изгонена на­връх Коледа от семейната трапеза,  когато оповестила, че има сериозни плано­ве с Трифонов и смята дори да задържи детето, което носела от него.

 Бесен, Илия Раев вдиг­нал кръвно и посочил вра­тата на щерка си: „Махай се  от тук!   Не  желая  да те виждам, докато си с тоя изрод! И ти ще станеш бок­лук като него“.

 Огорчената Александра напуснала безмълвна дома си. Дълго време тя поддър­жала връзка само с майка си Наталия Бардская, която осведомявала за новостите в семейството.

 Повече от три години, Алекс била смразена с баща си.

 Затоплянето дошло през 2007-а, когато обидена от отказа на Слави да узако­нят връзката си, взела ре­шение да напусне завинаги шоуто. Въпреки това, Илия Раев не можел да й прос­ти, че не е послушала ду­мите му да не се захваща с омерзен и безскрупулен човек като Дългия.

 Доказателство за това, че Александра не е в пер­фектни отношения с баща си, станало отсъствието й от тържеството по случай 70-ния му юбилей преди две години. Празникът бил организиран в чест на ак­тьора от всичките му колеги в Шуменския театър, къде­то е директор. До щастли­вия юбиляр било цялото му семейство, с изключение на малката му дъщеря, ко­ято се отчела само с видео-поздрав към баща си.

 Близки до актьорското семейство издават, че Раев и Александра подновили близостта си едва през по­следната година. Откакто имала сериозна връзка с диджей Дончо, щурата червенокоска се кротнала и преосмислила поведението си.

 Все по-често Алекс посе­щавала близките си и воде­ла задълбочени разговори с татко си.

 Човекът се радвал, че наследницата му най-после е щастлива в любовта и може да го дари с внуци. Освен това Алекс се дока­зала като по-талантлива от кака си Весела и блеснала с актьорските си заложби пред многохилядната теле­визионна аудитория.

 „Това момиче направо на­три носа на татко си. Пока­за му, че я бива за актриса, а сега го уреди и с роля, за която ще прибира невиж­дан от него хонорар. Дано Илия най-после й прости за глупостите, които напра­ви като по-млада“, стискат палци близките на Алекс.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *