Бато Миладинович изчезна заради дългове от 5 млн. евро

Иван Драшков обядва с Бато Миладинович (в гръб)

  Радиша (Бато) Миладинович, който мис­териозно изчезна пре­ди една година, беше срещнат случайно от папараци в ресторант на столичната улица „Жолио Кюри“.

 На 29 май сърбинът обядваше в компа­нията на два­ма мъже. Телефонът му звънна и той изскочи от ресторанта. На улицата отвън води дълъг  разговор  на сръбски език.

 Според отлично осведомени из­точници Бато Миладинович се върнал в България и се движел предимно в компанията на братята Иван и Пе­тър Драшкови.

 В нея е и неговият рес­торантски съдружник Ге­орги Димитров – Агнето, бос на месарската гил­дия в страната.

 Досега според слу­ховете Бато Миладинович беше потънал в нелегалност и се криеше някъде из бивша Югославия. Той изчезна за дъл­го от България, след като според медиите потъна в дългове за 5 млн. евро.

 Проблемите му за­почнаха в края на 2010 година. Преди да изчезне, стана ясно, че е имал го­ляма поръчка за ин­териорното изграж­дане на луксозния комплекс „Коста дел Кроко“ край Царево.

Бато Миладинович говори по телефон на улицата

  Той принадлежи на екстрадира­ния от България като мафиотски лидер Константин Циганов.

 „Коста дел Кроко“ се сочи като пример за пране на мръсни руски пари чрез инвестиции в имоти по българското Черноморие.

 Според запознати Бато затънал в дългове точно покрай тази поръч­ка. Накупил мебели, но те оста­нали в складовете, защото „Коста дел Кроко“ е все още недовършен.

 Преди да започнат проблемите му, Миладинович правеше бизнес с известни имена. Той работи в България още от средата на 90-те години. Имаше обща фирма със съпругата на бившия зам.-министър на вътрешните работи Камен Пенков „Интегра 2009″ за вътре­шен дизайн.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *