Баровци чукат проститутки на промоция!

Алексей Петров

Според разследващите органи, тарифата на леките момичета от агенцията на Антон Петров-Хамстера и Мирослав Йончев е била 600 лева за час и 1000 лева за цяла нощ, но хората около Алексей Петров са ги ползвали с полагаемото им намаление.

Престъпната схема на агенция  MY agency на Мирослав Йончев и Антон Петров-Хамстера се открехва все повече. Според прокуратурата, в черния тефтер на баш букъра, Ралица Тодорова, може да се прочетат доста  интересни имена на клиенти. Сред тах  са народни представители, бизнесмени и футболисти. В момента всички те стискат палци, за да не изтече информацията в медиите. Според полицията, агенцията развивала доста бурна дейност, но след като бе закопчан  Алексей Петров в операция „Октопод“, оборотите на публичния дом намалели доста. Тогава букърът на „модната агенция“ Ралица Тодорова в съдружие с плейметката Светлана Василева, запретнали поли и само за една година отново изправили бизнеса на крака. Като първоначално разпространявали каталога на девойките

Жрица на любовта

на CD, но след това Ралица започнала да дава паролата на мейла си лично на клиентите. Името на електроната поща било  „Салата Цезар“. Жриците на любовта били разделени в две категории, първа с тарифа 600 до 1000 лева и втора с по двеста лева надолу. Момичетата споделили още пред разследващите, че  повечето от тях се натискали за по-елитните клиенти, просто защото иначе биха ги пренасочили в стриптийз-клубовете на  Димитър Митров, известен още като Митко Полицая, където тарифата била едва 150 лева на час.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/wRKrwsUDQtA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *