Бареков праща ченгета да търсят пръстен на съпругата му в елитен фитнес

Николай Бареков

  На рождения си ден, 4 април, Евгения Барекова отишла да вае тяло в лъскавата софийска фитнес зала The Gym, собственост на бившия общинар Антоан Николов.

 В гардероба си в съб­лекалнята половинката на Николай Бареков свалила скъп комплект от колие и пръстен с ди­аманти. Когато си тръг­нала обаче, забравила пръстена.

 Евгения се усетила за липсата на бижуто едва в колата си и започна­ла да звъни трескаво по телефона на съпруга си, а след това и във фитнеса. Оттам й казали, че в гардероба, който е  ползвала, няма нищо забравено.

 Евгения Барекова направила обратен за­вой и подкарала към спортната зала. Когато пристигнала, там има­ло десетина полицей­ски коли, изпратени от Бареков, които блоки­рали изхода.

 Служителите и кли­ентите на луксозния фитнес били подложе­ни на унизително пре­търсване. Никой не бил допуснат да излиза или влиза в сградата.

Евгения Барекодва

  Започналото издир­ване на скъпоценния пръстен дало резултат. Изненадващо той се появил в шкафчето на Барекова. Изглежда, че човекът който го е взел, се е притеснил от полицейската акци­ята във ВИП фитнеса и е успял да го върне, (за да си няма про­блеми с хората на Цецо Цветанов.

 „Госпожа  Барекова е наш клиент, но екшъни в нашия фитнес не са се разигравали“,  отговори на репортерско питане видимо притеснената шефка на The  Gym Цветелина Трендафилова. Сму­тена от ин­тереса към слу­чая, госпожа Трендафило­ва  побърза да се скрие.

 „Явно  Баре­ков е всеси­лен,  щом може да се   раз­пореж­да с хо­рата на , Цветанов да праща пат-рулки зара­ди капризи­те на жена си , коментират очевид­ци на разигралия се екшън.

 Самата Евгения се държи като нахална мутреса а полицейското изпъл­нение заради забраве­ния й пръстен напълно подхожда на името на улицата, където се на­мира The Gym – „Хай­душка гора“.

 „Барекови съвсем са се разпасали, щом могат да се разпореждат с МВР, сякаш им е ба­щиния.

 В това обаче няма нищо чудно, защото всяка сутрин точно в 8 ч. по TV7 чалга жур­налистът Бареков за­почва предаването си с отвратително подмазване лично на премие­ра Борисов, от което се изчервяват дори уши­те на операторите“, ко­ментират потресени ко­леги на провинциалния новобогаташ.

Още сензации:

loading...

6 Отговора за "Бареков праща ченгета да търсят пръстен на съпругата му в елитен фитнес"

  1. Благовест Цветанов   31.01.2014 at 16:36

    Нека преди да „изпраща полицията“, да се замисли – кога една жена сваля годежния си пръстен?

    Отговор
  2. Pingback: hydroxychloroquine and remicade

  3. Pingback: amoxicillin for uti

  4. Pingback: generic zithromax india

  5. Pingback: alcohol and sildenafil side effects

  6. Pingback: can you take prednisone long term

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *