Баджанакът на Слави Трифонов възпят в парче

Мартина, Солтарийски и Слави Трифонов

  Строгостта на Слави Трифонов като шеф ще се окаже поредният градски мит. Водещият на вечерното шоу на Би Ти Ви не е сред най-ужасните работодатели, както се тръби навсякъде от подчинените му, и явно понася с чувство за хумор техните подигравки. Така например гологлавият дългуч оставя сценаристите си често да се шегуват с личния му живот без последствия.

Поредното доказателство за това е и песента на „Ку-ку бенд“ и Борис Солтарийски „Умна и красива“. Парчето е от последния албум на водещия и уж носи заглавието на един от неуспешните му риалити формати. От текста му обаче се правят препратки към последните драми от живота на Слави свързани с половинката му – балерината Мартина. Както е известно, танцьорката влезе в леглото на шефа си още преди да е напуснала това на неговия беквокалист Борис Солтарийски. Така успя да сътвори един от най-гръмките скандали в коридорите на шоуто за всичките 11 години, през коитото е в ефира на Би Ти Ви.

Припевът на „Умна и красива“, изпълнен от Гъмзата и Солтарийски, недвусмислено говори за палавата танцьорка, която завъртя главата на шефа си и певецът на бенда в едно и също време.

„И къде е драмата? Ние двамата, а в средата тя – умна и красива“, пее се в хитовия диско шлагер, който се бе заформил преди година в шоуто на Дългия. В началото дори парчето било подготвено за изпълнение от Слави и Борис, което пък съвсем щяло да отключи въображението на феновете им. Впоследствие обаче двамата се съгласили, че е по-добре да намерят заместник на Трифонов.

„Двамата записаха парчето в студиото на Евгени Димитров – Маестрото, но така и не го пуснаха в ефир. Навреме се усетиха, че ще си навлекат големи подигравки, ако хората направят асоциацията с истинския им живот. Сигурно дори са се замислили съвсем, но след като Гъмзата замени Слави, се решиха да запазят „Умна и красива“ в албума“, разкриват близки до екипа на учиндолския телевизионер.

Текстът на парчето е дело на един най-добрите сценаристи в шоуто – бургазлията Ивайло Вълчев. Дали обаче идеята му да се присмее на Слави пред цяла България се е оказала разумна и не му е навлякла неприятности, може само да се гадае. Този, който обаче имал полза от случката, бил тромпетистът Йордан Йончев – Гъмзата. Гологлавият музикант бил повикан по спешност, за да замести Слави и да покрие гафа.

„След като Слави се отказа да пее парчето, Гъмзата стана голям хит. Дори не е очаквал, че толкова много предложения за участия ще му тръгнат от тази песен„, разкриват запознати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *