Асен Блатечки заловен на калъп с младо гадже

Блатечки дарява с нежна целувка младата си любовница

  Любовници ли са Асен Блатечки и Диляна Попова? През последните седмици доста медии търсеха отговор на този въпрос. Доказателство за интимна връзка така и не бе открито, а актьорът и моделката също отрекоха да спят заедно.

Папараците решиха да проверят каква точно е истината за любовния живот на секс символа и тръгнаха по петите му. В крайна сметка обективите им хванаха на калъп актьора, но не с Диляна, а с друга дама.

Оказва се, че Чарли от „Стъклен дом“ кръшка на жена си с двойно по-млада госпожица, която не е известна в публичните среди. Девойката не е нито миска, нито актриса, но с чара си е успяла да замае главата на Блатечки. На Асен му личи, че е хлътнал, и когато любовницата му е наблизо, не се интересува от нищо друго, освен от нея.

Блатечки за пръв път се усмихва толкова широко в компанията на жена

В понеделник двамата бяха засечени да си стягат багажа за романтичен воаяж извън София. Този ден е удобен за кръшкане, защото тогава актьорът може да се измъкне от семейството си, под предлог че тръгва по работа за провинцията.

Госпожицата бе добре подготвена за пътешествието – мъкнеше огромен куфар. Като истински джентълмен Блатечки побърза да я освободи от тежкия товар и се зае да го набутва в колата. Уви, куфарът се оказа доста голям за автомобила и секс символът трябваше да подскочи върху капака на багажника, за да го затвори добре.

Пред тайната си изгора Асен демонстрираше повече от добро настроение. В последно време той все ходеше навъсен и мрачен, но сега не спираше да се усмихва на спътницата си, която не откъсваше очи от него.

Освен нова любовница, Блатечки има и нов автомобил. Той е извадил от движение старата си хонда и е преминал на яркочервено мицубиши. И това возило обаче е навъртяло доста километри за годините си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Асен Блатечки заловен на калъп с младо гадже"

  1. niki   08.06.2012 at 21:53

    prostotii

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *