Арестуват Азис в Гърция

Азис и Маги Желязкова определено се изнервят от преследващите ги фенове

  Азис се е разминал с ареста в гръцкия курорт Халкидики, където от няколко дни е хем по работа, хем на почивка. Родният чалга изпълнител най-безсрамно вдигнал среден пръст, ядосан на мъкнещи се по петите му наши туристи. Самите те изпратиха на редакционния ни имейл част от папарашките кадри, които публикуваме без цензура.

Средният пръст на Василка е единственият спомен, който получиха от него верните му почитатели

Василка се появила в Халкидики в началото на седмицата с тузарския си черен „Майбах“, с което бързо се издала сред туристите. По това време полуостровът е фрашкан с българи, предимно семейства с деца.

„Дъщеря ми е на 14 и е голяма почитателка на Азис. Когато го видя да се разхожда на една от главните улици заедно с манекенката Маги Желязкова, тръгна по петите му с фотоапарата, а ние с баща й, разбира се, я придружавахме. Азис явно се изнерви, че повече от половин час го преследваме и за наше изумление ни показа среден пръст“, пише в имейла си читателка.

Азис и Маги Желязкова

За нещастие на изпълнителя на има-няма 20-ина метра от него патрулирали двама полицаи. Поискали обяснение за жеста му. „Искаха да го заведат до управлението, за да обясни в писмен вид защо си позволява да обижда по такъв начин гости на страната им“, допълва майката на Василкината обожателка.

Когато се приближили до нарушителите на реда, едното от ченгетата разпознало певеца. Така Азис се разминал само с устна забележка. Накрая ченгетата се снимали с него и с Маги за спомен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Арестуват Азис в Гърция"

  1. Ранни записвания   04.01.2014 at 11:03

    Еми какво да прави човека, явно му е писнало от постоянното следене на репортери и вдигнал пръсчета голяма работа, при това по този начин той се излага и показва ниско ниво, пък и ето веднага за него пишат а казват че лоша реклама няма нали така. Това че….“ поискали обяснение за жеста му. „Искаха да го заведат до управлението, за да обясни в писмен вид защо си позволява да обижда по такъв начин гости на страната им“, допълва майката на Василкината обожателка….“ вече ми идва малко прекалено, но важното е че отново се пише за него и с това е още по известен.

    Отговор
  2. Благодаря ви за статията и тези снимки,които определено се вижда колко са папарашки и от какво разстояние са направени, но не показва нещо,което не сме виждали от него или нещо,което по някакъв начин да ни учуди.Все пак тук става въпрос за Азис,който сме го виждали в какви ли не дрехи, гримове, различни роли.Благодаря и за клипа, честно казано от доста време не бях слушала такава музика.Като че ли първите му песни са си добри вече следващите стана много блудкав.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *