Антон Петров-Хамстера – лидер на ВИП проституцията у нас

Антон Петров - Хамстера

  Топ сутеньорът на престъпната организация „Октопод“ Димитър Митров – Полицая е издал на службите схемите на дясната ръка на Алексей Петров – Антон Петров – Хамстера, научихме от сигурни източници в ъндърграунда. Именно заради информация, дадена от Митров, който лежи в ареста от 8 юни, във вторник вечерта Хамстера беше арестуван зрелищно за пореден път и отведен в сградата на ГДБОП.

Малко по-рано същия ден антимафиоти сложиха белезници на шефа на охраната му. Екшънът се разигра на столичния бул. „ГМ. Димитров“. Колата на мафиота – брониран тритонен джип „Мерцедес“ с еднакви номера и собственост на застрахователна компания „Лев Инс“, беше закарана след това на паркинга на спецслужбата на бул. „Цариградско шосе“. По-късно в ареста на същия адрес попадна и останала част от бандата. В кюпа бяха арестувани и шефът на модна агенция „Май Ейджънси“ и Мистър България 2003 г. Мирослав Йончев, както и 26-годишният бодигард Цвятко Цветков.

Действията на ченгетата се развиваха лавинообразно и час по-късно на летище София бяха изненадани и две манекенки от въпросната фирма, както и един от управителите на структурата, който ги е придружавал. В тримата бяха намерени 3 преносими компютърни конфигурации, 3 СИМ карти на български мобилни оператори, 3 СИМ карти на белгийски мобилни оператори, както и договори за наем на помещения в чужбина.

Златка Димитрова

Момичетата и управителят на агенцията са привлечени като свидетели. Едни от най-известните модели, които работят с „Май Ейджънси“, са скандалните носителки на титлите „Мис Плеймейт“ през 2009 и 2010 г. съответно Златка Димитрова – Черната Златка и Дорис Дилова. Това показва справка в официалната страница на модната структура. В секция „Каталог – жени“ двете известни гърли са заели призовите места.

В първите часове след арестите от МВР съобщиха, че този път Хамстера е замесен в престъпление трафик на хора и доказателствата срещу него са железни. Става въпрос за перфектно изградена престъпна схема, в която са оплетени много красиви и дори известни жени.

През последните две години ъе станал едноличен лидер на така наречената ВИП проституция. Според антимафиоти схемата била изпипана перфектно – девойките, сред които момичета станали първи на конкурси за красота, изгряващи фолк певици и десетки манекенки, предлагали секс услуги за заможни бизнесмени.

Мирослав Йончев

Цената за час в леглото е била твърда – 1000 лв. Пет пъти повече обаче струвало наемането им за цяла нощ. От тези пари половината отивали за Хамстера. Докато стигнат до него, банкнотите минавали през няколко човека, за да не може да се направи директната връзка. Именно двамата мъже от охраната на Петров, които също бяха арестувани заедно с шефа на модната агенция Мирослав Йончев, са хората, които поддържали ежедневен контакт с луксозните компаньонки и давали заработените кинти на престъпника.

Момичета са изпращани да работят и в чужбина. Наскоро популярна сили-конова бръмчалка е приела екзотична поръчка за воаяж до Доминиканската република. Другите дестинации, на които са изпращани момичета за секс, са Испания, Дубай и Белгия.

Задграничната дейност носела всъщност най-големите приходи на Хамстера.

Говори се за солидни суми от порядъка на 1 млн. евро годишно.

Митко Полицая ги натопил пред ГДБОП

Още през 2006 г. Митко Полицая с прякото съгласие и участие на Алексей Петров направи ход, с който затвърди позициите на групичката им на еднолични лидери в елитната проституцията. Тогава се създаде модната агенция „Май Ейджънси“ и почти веднага в службите постъпиха оперативни данни за това, че агенцията се използва за параван за скъпоплатени сексуални услуги.

Най-важната цел на агенцията за Трактора обаче не била печеленето на пари. Той искал чрез момичетата, работещи там, да натрупа компромати срещу известни политици и едри бизнесмени.

Към днешна дата тази агенция за манекенки е най-голямата в страната. Собственик и лице на „Май Ейджънси“ е моделът и състезател по фитнес – Мирослав Йончев. В интервюта той признава, че познава Трактора, но това нямало никакво значение и не играело роля за бизнеса му. През последните години структурата отвори офиси в почти всички големи градове в България. Самият Йончев имал бизнес контакти за трансфер на момичета в Италия и Франция, а наскоро подписал договор с голяма агенция на Апенините.

Шокиращи подробности за това кои точно са известните манекенки проститутки, къде и кога се взимали парите, коя известна миска осъществявала ролята на „маман е разказал Митко Полицая пред спецполицаите.

Антон Петров, един от бодигардовете му, Мирослав Йончев и няколко известни манекенки са заковани, че извършват престъпна дейност с десетки часове записи направени чрез СРС-та.

Дорис Дилова

Очаква се Хамстера да бъде „зашит“ и към разследването, което се води срещу бандитите Митко Руския и Росен Дебелия. Двамата бяха арестувани в края на миналата година, след като в МВР постъпиха жалби от „пеперудки“, че са били физически и психически малтретирани и репетирани.

Момичетата разказаха пред полицаите как Руския ги е заплашвал с името на дясната ръка на Алексей Петров Тони Хамстера.

„Ние работим за Тони Хамстера. Ако ни плащате никой няма да ви закача, включително и ченгетата. Ако не ни плащате, ще имате сериозни проблеми“, гласяла офертата.

Дълго време Митко Полицая и Антон Хамстера работеха рамо до рамо. До 2010 г, отговорник на всички бардаци и барове на Алексей Петров беше именно Полицая. Роденият в Своге престъпник ръководеше десетки публични домове. Почти нямаше квартал в София, в който да не изникне обект за платен секс.

За Хамстера бяха оставени други печеливши сектори като отвличанията на бандата „Наглите“ и рекет над бизнесмени. След първия арест на Митров в началото на 2010 г. мястото му в бизнеса с плът зае Тони Хамстера. Това довело до обтягане на отношенията между двамата и сега Полицая намери начин да си отмъсти, като го натопи с показания.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *