Ани Салич – страшилище за комшиите си

Ани Салич

  Хрисимата водеща на Би Ти Ви Ани Салич ще се окаже скрита усойница. Журналистката, която често си позволява да рони сълзи в ефир, докато съобщава тъжни новини, е съвсем безжалостна, когато нещата опрат до собствения й комфорт. От няколко години партньорката на Юксел Кадриев се е превърнала в страшилище за комшиите си както в столицата, така и в провинциалната си къща в с. Рударци. Самозабравилата се теле-визионерка ги плаши с връзките си с високопоставени личности и ги принуждава да живеят по нейните правила.

Преди няколко седмици комшиите на водещата за пръв път споделиха, че Салич се е заела със задачата да им вгорчи живота. Съседите на журналистката в столичен квартал проплакаха, че откакто се е нанесла на тяхната улица, новинарката пускала жалби и оплаквания при най-малкия повод. Полицейска патрулка вардела всеки ден пред входа на жилищната кооперация, където Ани и семейството й живеят. Униформените бдели над сигурността на улицата и правели забележка за всяка неправилно паркирала кола. Съседите на журналистката се сдобивали с глоби и актове на поразия, за да може покоят на Салич и фамилията й да бъде опазен.

Вилата на Салич в село Рударци е опасана от висок дувар, за да я пази от любопитните погледи на съседите й

Хора като нея използват работата си, за да постигат целите си, и ние не можем да направим нищо, защото ще ни създаде големи проблеми„, разкриват препатили съседи на новинарката.

Причина за военното положение бил фактът, че журналистката често закъснявала за срещи, защото нейните комшии я запушвали с колите си.

Вечер, когато се прибирала от работа след късната емисия, пък с мъка намирала място, където да паркира.

Самоуправството на Салич обаче изобщо не е от вчера. Още преди няколко години съселяните на водещата в с. Рударци, където тя има лятна вила, я обвиниха, че си е присвоила обръщало. Така, освен че се държала надменно и не ги поздравявала, Ани си позволила и да загради парцел до вилата си, който се предвиждал за край на улица.

„Едва ли има документ за мястото, въпреки че си го е купила. От кого обаче и защо е вдигнала тая ограда, никой не смее да пита. Все пак е приятелка на кмета, а той й идва често на гости“, възмущават се в китното селце.

Недоволството им е породено не толкова от факта, че Ани е разширила имота си, а от произтичащите последици от това. В Рударци ежедневно се дивят как е възможно всеки да прави компромис с големината на стопанството си, само новинарката да не е готова на саможертва. „Преди въпросният парцел се използваше за обръщало. Като вдигна оградата обаче, вече няма как да има същото предназначение. Сега, ако се иде с кола до мястото, където е и вилата на Ани, няма как да се върнеш по същия път.

Трябва да заобикаляш по други улици“, разясняват за проблема в Рударци.

Вилата на Ани Салич е сред най-луксозните в селото. Малцина обаче са имали честта да влязат в стопанството й, за да разкажат след това с подробности. Отвън няма как да се убедиш в добрия вкус на водещата, тъй като около къщата се издига дървена ограда, висока около два метра.

„Още като строяха вилата с мъжа й, Ани държеше оградата да е висока. Не заради любопитството на хората в Рударци. Страх я е от крадци, а срещу имота й е гората“, разясняват съселяни на Салич, споделиха преди време комшиите по вила на телевизионерката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *