Андреа пак си показа гащите!

Андреа и Илиян

  Андреа е в топ 3 на най-актуалните чалга певици у нас и без съмнение е основният дразнител на пуританите през последните пет години, откакто се изявява в лекия жанр.

Силиконката блондинка винаги е повече от добре съблечена, а понякога е направо гола на сцената и в клиповете си. Тя неведнъж се е появявала на кориците на еротичните издания в откровено сексуални фотосесии. Без никакво притеснение след това пренася голотиите си и на изявите си. Няма голям концерт на телевизия „Планета“ или турне на „Пайнер“, в което гърдите или задникът й да не лъснат пред фотообективите.

Светските събития пък са любими на Андреа за голи изпълнения. Почти всеки път огромните й силиконови бомби изскачат от минималистичните й сутиени, които обикновено са с два номера по-малки, така че да смачкват бюста й и да го увеличават оптически още повече.

 Незабравима за мъжете остава изявата й по време на наградите, в които грабна приз за най-секси двойка заедно с Кубрат Пулев. Тогава Андреа се окичи с лента, която въпреки големината си не успя да прикрие развелите се изпод оскъдната й рокля гърди. На същото мероприятие пък те бяха старателно намачкани от гаджето й.

На десетки свои участия певицата е развявала гордостта на пластичния си хирург. Почти няма нейна изява, след която да не се появят фотоси, на които бюстът й да не е „случайно“ изпаднал отвън. Андреа уж се опитва да го прикрие, но в такива моменти се получава двоен разголващ ефект за радост на мъжките очи.

Тъй като рокличките й са твърде къси, при повдигане отгоре се оголва дупето й. Понеже не се старае особено да го прикрие, Андреа веднага заема някоя поза, достойна за Кама Сутра.

На едно от последните си участия пък директно седна върху бара с микрофон в ръка, почти симулирайки полов акт. Разкрачената Андреа с вдигната рокля до пъпа и останала само по прозрачни дантелени гащи за миг се превърна в най-търсената снимка в интернет.

Подобен интерес имаше и към почти порно-кадрите й с Николета Лозанова и Златка Райкова, когато трите бяха неразделни приятелки. На светски партита тогава те не спираха да се опипват и да се ближат ту по гърдите, ту по устните.

„Очевидно момичето се харесва и няма скрупули да демонстрира тялото си. Поведението й все пак най-вероятно е роля, с която се опитва да впечатли пренаситените фенове на чалгата“, коментират психолози.

Мнозина обаче смятат, че силиконовата хубавица трябва малко да се обере, след като половинката й Кубрат Пулев стана световно име в професионалния бокс. Колкото повече почитатели печели спортистът заради успехите си и откровенията си, че не иска да е лошо момче, толкова повече половинката му се разпищолва на сцената и в живота.

„Ако не се спре, няма да е чудно Кубрат да реши, че Андреа не е жената в живота му“, коментират фенове на силовия спортист.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *