Алексей Петров трепери за живота си, готвели му покушение в пандиза

Алексей Петров

  Мафиотският бос Алексей Петров се оказа срам дори за гангстерското съсловие. Преди дни Трактора е разиграл поредния цирк на страха и отчаянието – пуснал е сигнал до надзирателите от Софийския затвор, че зад решетките се подготвя убийството му.

Преди повече от година същия смехотворен сюжет адвокатите на Алексей Петров лансираха след като бившият шеф на ДАНС бе ошамарен и бушониран от Янко Ваташки – Лудия. Тогава Трактора напусна пандиза уж заради влошено здраве, а впоследствие плати на затворниците Дядо Мраз и Красимир Александров – Кокаларя да твърдят, че били наети от Стефан Камбоджанеца, за да го ликвидират зад решетките. Според новите съновидения на уплашения гангстер Алексей Петров, мократа поръчка срещу него отново е в сила. Трактора бил информиран от свой съкилийник, че се давали 30 000 лева, за да бъде нападнат и потрошен до смърт с тръби.

Според мократа поръчка, привидяла се на Алексей Петров, той трябвало да бъде бит от двама или трима затворници, които били вербувани от Асен Китанов – Психото.

Асен Китанов - Психото

Асен Психото лежи в затвора от 2 години насам по обвинение в убийства и в десетки брутални нападения над конкурентни дилъри на дрога. Психото бе арестуван като част от Бандата на чуковете, а впоследствие му бяха повдигнати обвинения, че е опитал да ликвидира бащата на убития пернишки наркобос Райко Кръвта. Мократа поръчка дошла от Христофорос Аманатидис – Таки, тъй като родственикът на Райко Кръвта пласирал дрога в Перник и в региона, без да се отчита на ВИС-2.

Алексей Петров и Асен Китанов – Психото са в един отряд в затвора, към който се числят около 170 пандизчии. Всички затворници от отряда не са с влезли в сила присъди, но като обществено опасни престъпници са въдворени в Софийския затвор, докато чакат делата си. В отряда на Трактора, който първоначално бе въдворен при „шестаците – калкуланти“, са и още няколко човека от бандата на Таки, сред които най-голям страх Алексей Петров изпитва от Любомир Костадинов – Любо Младежа. Макар никой от биячите на Таки да не е заплашвал Трактора, мафиотският бос изпитва панически страх от здравеняците, тъй като те били убедени, че по негова поръчка преди години е бил ликвидиран съратникът им Десимир Иванов – Десо Боксьора. Бившият бодигард на Таки бе разстрелян през есента на 2008 г., а малко след това Христофорос Аманатидис – Таки напусна България. Впоследствие се разбра, че завзелият ДАНС и МВР Алексей Петров е планирал да ликвидира Таки чрез отряда ОСА, за да завземе силово търговията с дрога в София.

Алексей Петров е подал сигнал, че се подготвя убийството му в понеделник следобед, а на следващия ден спешно е бил преместен от Софийския затвор в следствения арест на „Г. М. Димитров“.

От прокуратурата разкриха, че целта на Алексей Петров е отново да се измъкне чрез мнимо заболяване. В следващите дни Трактора отново ще се престори на здравословно негоден и ще бъде прехвърлен в МВР болница. Мълви се, че за тази услуга вече са платени 15 000 лева на лекари, които да диагностицират болежките на гангстера. В Софийския затвор номерата на Алексей Петров вече не минават, тъй като бе разкрита цялата корупци-онна схема на докторите Павлов и Васев и началника на пандиза Петър Кръстев – Хитър Петър.

При болен арестант в следствения арест той следва да бъде пратен за лечение в МВР болница или в „Токуда“, докато Централният софийски затвор разполага със собствено лечебно отделение. Поради тази причина Алексей Петров е бил преместен на „Г. М. Димитров“.

В ареста обаче Трактора бил подложен на неприятна изненада – настанили го в килия без климатик, в която термометърът показвал 38 градуса. Това дало повод на мафиотския бос да симулира припадък с цел съдебното дело срещу него да бъде отложено и той да бъде пратен в болницата. За щастие надзирателите от следствения арест не са се вързали на неумелия актьорски опит на Алексей Петров, а просто купили вентилатор за 28 лева и го поставили в килията му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *