Актьорът Герасим Гергов с прокурорска забрана да доближава гримьорката на Николета – Джулия Ангелова

Джулия Ангелова (вляво) и Николета Лозанова

  Прокурорска забрана да доближава гримьорката на Николета Лозанова, Джулия Ангелова, е била издадена наскоро на актьора от третия сезон на кримката „Под прикритие“ Герасим Гергов, се разбра от приближен източник.

До тази мярка се стигнало, след като роденият в Червен бряг бивш състезател по гребане в продължение на месеци заплашвал с физическа саморазправа майсторката на макиажа.

Допреди да се вреди с ролята на наркобоса на „Люлин“, типът със страховито излъчване и дългата плитка бе познат в хайлайф средите единствено като мъжа на Джулия Ангелова. От близки приятелка на гримьорката обаче се узнаха потресаващи данни за истинския живот на новоизлюпения актьор.

Гергов живят на гърба на гримьорката, с парите й хранел семейството си

Допреди август миналата година Гущера вършал на два Фронта. „Ако не знаете, Герасим не е мъж на Джулия, а е мъж на съпругата си Богдана! Повече от 10 години е женен за нея, но и двамата паразитираха на гърба на гримьорката казват източниците ни.

През есента на 2011 г. кандидат-звездата от „Под прикритие“ бил уволнен като охрана и шофьор на известния столичен бизнесмен и бивш съдържател на нощни клубове Пепи Пашов. Останал без доходи, Гергов, жена му и 7-годишната им дъщеря заживели на издръжката на наивната Джулия.

„Тези двамата са страшно меркантилни типове, големи използвачи. Така наречената съпруга през цялото време знаеше за връзката на мъжа си с Джулия, но й бе по-удобно да си мълчи, тъй като тя също не работеше, а Ангелова изхранваше семейството им. Когато Пашов го уволни, тя купуваше на детето дрехи, водеше ги на море, без той да изважда един лев от джоба си, пазаруваше по хипермаркетите торби с рана, защото момичето нямаше какво да яде. Страшен използвач и мизерник е този разказват запознати с тайните на Гущера и Джулия.

Съпругата на Герасим Грегов и 7-годишната им дъщеря

След като дошъл от провинцията в София, за да става известен, Герасим си наел квартира и от тогава до сега семейството му живее все под наем. За да не ги изритат като мокри котета, влюбената гримьорка на два пъти плащала арендата за жилището. Не само че превръщала голяма част от доходите си в разходи по Герасим, но накрая той я завлякъл и с 1000 лева.

На Ангелова й писнало да я ползват като дойна кравичка миналото лято и била шута на използвача и лукавата му съпруга. След като му обявила, че къса с него, обаче настъпили кошмарни дни и нощи, в които „престъпникът от „Люлин“ разкрил истинската си същност на абсолютен психопат.

„Започна да я преследва. Причакваше я пред салона, в който работи. Молеше я да се съберат, защото само с нея правел най-уникалния секс. Заплашваше я, че ще я претрепе, че ще умре и няма кой да гледа след това момченцето й! Джулия не издържа на тормоза и на два пъти пуска жалби срещу него в полицията. Доколкото знаем, вече има издадена ограничителна заповед да не я доближава“, казват още приятелките на Ангелова.

Сексапилната Джули едва се отървала от насилника

Когато разбрал, че заплахите му няма да принудят Джулия да се върне при него, Гущера решил, че лесно може да съсипе поне кариерата й градена вече 13 години. „Отмъстителният лешперин компрометира Джули, като под път и над път разказва навремето как правили секс в най-малките детайли. Тормози по телефони и клиентите й, звъни им по 50, по 100 пъти. Страшен мизерник!“, хулят взелия се вече за голям актьор бивш гребец.

Гримьорката на Николета Лозанова нито потвърди, нито отрече пред журналисти всичко изредено до тук. „Не желая да коментирам. Не искам името ми повече да бъде свързвано с този човек. Имам нов живот“, заяви Джулия Ангелова пред наш репортер. От думите й обаче става ясно, че написаното не е нищо друго освен истина.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *