Активистки от ФЕМЕН отвлечени в Украйна!

Издирват се: Александра Шевченко, Анна Болшакова и Яна Жданова

Феминистката група ФЕМЕН е заяви, че три от техните активистки са били отвлечени след пристигането им в Донецк преди планирания протест на Евро 2012.

Според украинската група  3 жени – Александра Шевченко, Яна Жаданова и Анна Болшакова не са били видяни, след като са пристигнали в града, където е трябвало да демонстрират преди мача Украйна-Франция. Говорителката на групата Инна Шевченко казва, че след пристигането в града, активистките са били следени от

Фемен в акция

група от около 15 мъже. Според  Шевченко в 16.00 часа местно време липсващите активистки загубили всякакъв контакт с ръководството на групата.  Организацията е провела протести вече и е заявила изчезването на членовете си. Дни преди турнира група от голи до кръста протестиращи сграбчиха трофея на Евро 2012 по време на демонстрация. ФЕМЕН не са признати като политическа група от украинските власти, което означава, че много от тях са арестувани, когато протестират по улиците. Според говорителката те са постигнали целта си и ще продължават.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/bmmHtBAbXs8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *