Азис се тъпче с естроген – превръща се в жена!

Азис вече не прилича на себе си

  Гуруто на скандалите Азис е започнал медикаментозна терапия по смяна на пола, говори се упорито из чалга средите. Лицето на изпълнителя на хитовете „Сен Тропе“ и „ММА“ е започнало да придобива все по-женствени черти, и то не само чрез серията пластики, на които се подложи преди малко повече от месец.

За чалга маниаците не е тайна, че още от ранна детска възраст Костинбродският славей се идентифицирал като „момиче в тялото на момче“. В периода си на полово съзряване Васко дори изпадал в тежки депресии, когато мъжките полови белези ставали все по-ярко изразени.

По едно време майка му Гергина започнала да се притеснява, че съзряването ще нанесе сериозни прихологически травми на сина й и не дай си Боже, може да стане и причина за самоубийство.

20 години по-късно Васко очевидно не се е отказал от намерението си да се превърне във Василка, още повече че само преди месец нафрашка лицето си с ботокс и хиалурон, извая нови скули и тям подобни разкрасителни екстри. Звездата вече мяза на кукла Барби, с тази разлика, че все още носи мъжки слипове, а не прашки. За да е пълна приликата с другия пол, чалга певецът е катикарчето около брадата им и съвсем е отпрал женска физиономия.

В най-близкото обкръжение на звездата издават, че на дневен ред било последното стъпало от заветната цел – пълната смяна на пола чрез операция. Същинската интервенция обаче няма да е в близките едва-две години, тъй като поначало е предшествана от сложни етапи, един от които е медикаментозна терапия, през който певецът вече преминава, издават запознати с плановете му.

От няколко месеца попфолк кралят приемал женски хормони, за да привикне организмът му лека-полека да функционира като на жена. Първите резултати вече били налице – кожата на Васко започнала да става по-гладка, намаляло окосмяването по тялото му, дори естествената му миризма започнала да се променя.

Част от терапията включвала засилен прием на хормона естроген, благодарение на който фигурата придобива типично женски черти. „При неговия недостиг колагеновите влакна започват да се разрушават и се появяват бръчките.Този хормон обновява клетките, запазва младостта на кожата и блясъка на косата.

Точно това е и целта на Васко“, одумват го близките му.

Приемът на хормона обаче бил строго прецизиран и под лекарски контрол, тъй като изобилието му пък може да доведе и до обратен ефект – да причини на звездата пълнота в областта на корема и бедрата.

Специалисти обясниха каква е целта на естрогеновия прием – той води до химическа кастрация и със сигурност щял да бъде допълнен с лечение с антиандрогени, за да доведе всичко това до намаляване на мъжкия хормон на нива кастриране. Целият този курс на лечение променя окосмяването, но и външния вид на гърдите на мъжа, които постепенно нарастват.

Потърсихме чалга звездата, за да се осведоми лично каква част от клюките по негов адрес са истина. „Няма да коментирам медикаментите, които взимам. По важното в случая е, че се чувствам добре в новото си тяло. Доста жени биха убили, за да изглеждат като мен! Но има време, още нищо не сте видели!“, загадъчно подхвърли Васко.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *