Адреналинката Жана шашка фолкаджийката Анелия с нетактични въпроси в ефир

Анелия

  Истински ужас изживя Ане­лия преди Великден. Фолкпевицата се вцепени по време на интер­вю за рубриката на Жана „Сладки приказки“. Из­пълнителката на „Проба-грешка“ се ядоса заради неадекватните въпроси на бившата адреналинка и едва дочака края на мъчителния разговор.

 Интервюто на фолкпевицата започна обещаващо. Жана я разпитваше за бъдещите й творчески планове, как ще празнува Великден и трудно ли съвместява професионалните си ангажименти с грижите за дъщеря си Ивон. Анелия спо­дели колко добре се разбират с бащата на щерката й – бившия й съпруг Коко Динев. Заради бизнес делата си той не виждал достатъчно често дъщеря си.

 Анелия също много работела и нямала възможност да се посвети изцяло на Ивон. Поради тази причина в миналото се обвинявала, но днес смятала, че било по-важно не колко, а как прекарва времето си с щерка си. Усмихната и благосклонна към събеседничката си, Анелия се впускаше в детайли на всяка питанка. От унеса я извади Жана. След като изслуша фолк­певицата, бившата адреналинка в „Господари на ефира“ изстреля първия си скандален въпрос. Чела в сайт, че малката Ивон изпълнявала песни с непри­личен текст в заведението на Коко в столицата. За изявата си получавала като награда бутилка  с алкохол. Анелия замлъкна вцепенена  и  след кратко стъписване успя само да про­мълви, че това са глупости. Абсолют­ни лъжи, жълтини и гадости, избълва за отрицателно време чалгаджийката.

Жана

  Жана не се притесни от дискомфрота, който причини на гостенката си, и продължи по сценарий: „По отношение на бабите, кажи ми… Както синът на Емилия е внук на майката на Коко, така и Ивон също, бабата винаги обича повече едното. Има ли  това и при вас?“. Анелия се ококори и избухна: „Ма, какви са тея глупости. Извинявай, че така реагирам, ама не мо­жеш да делиш децата. Това е безумие. Майката на Коко еднакво се отнася и към двете деца. Няма значение, че са от различни майки“.

 Жана се усмихна с разбиране и продължи да разпитва фолк­певицата в какви отношения е с бившата си свекърва. Благо­дарение на напористата водеща зрителите на ТВ 7 успяха да разберат, че Анелия се чува почти всеки ден с майката на Коко Динев. След раздялата си с него запазила интелигентни отношения с вече бившата си свекърва. В такива били и с бизнесмена. Нищо, че забремени колежката й Емилия, докато бе женен за нея, допълват фенове на Анелия с комента­ри в интернет.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Адреналинката Жана шашка фолкаджийката Анелия с нетактични въпроси в ефир"

  1. !!!!!!!!   09.05.2012 at 11:18

    За пореден път се убеждава,че Жана е най-некъдърната водеща и най-тъпото същество на земята!!!Още в началото като видях как се излага си смених канала.Бареков много лошо се излага с нея.Би било добре да я смени,очевидно е че не става за водеща на каквото и да било.Ако я махнат,със сигурност ще имат по-висок рейтинг.Освен това има много по-млади,по-красиви и в това число и много по-умни и образовани от нея.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *