Зрителки на „Откраднат живот“ на бунт! Искат си доктор Василев

Василев БилянаОткакто стана ясно, че се снима продължението на сериала „Откраднат живот“, фенките му буквално нямат търпение да дойде септември и да видят отново любимите си герои на екран.

Те обаче с разочарование научили, че в четвъртия сезон отново ще липсва любимецът им доктор Василев и съпругата му Биляна и отново ще се вихрят само Калин Генадиев, съпругата му Наталия. Доктор Врабчев ще започне авантюра с майката на Наталия, а д-р Мазов и д-р Хинова ще продължат скандалите си.

„Или връщате д-р Василев и Биляна, или няма да гледаме“, заканват се зрителките, които буквално се влюбиха още от първия епизод в изоставеното болно дете на семейство Генадиеви.

Александър Алексиев наистина има неповторим чар и всички бяха залепени за екраните да следят със затаен дъх съдбата му. Той обаче няма време да се занимава с медицинската сапунка, тъй като се снима в сериозни филми, донесли доста награди, а освен това живее в Лондон.

Какво ще направят продуцентите?

От една страна филмът се е превърнал в златна мина за реклами на лекарства и фармацевтични фирми са готови да го спонсорират, както направиха в третия сезон. А сега са обещали още повече пари.

откраднатГероите обаче пооредяха. В последния епизод буквално бяха убити от продуцентите. Но без стария Генадиев, съпругата му и опонента му, няма да е същото.

Евтим Милошев намекна, че през есента ни очаква голяма изненада в сериала.

Най-вероятно ще успее да извади д-р Василев поне за малко на екрана, или ще вкара нови герои, които ще забъркат поредните интриги.

А патриархът Генадиев ще възкръсне след страшната катастрофа.

Ще се случи ли това?

Предстои да видим.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *