Йозджан Дениз награби Нургюл Йешилчай

nurgiul-ieshilchai-iozdjan

Нургюл Йешилчай (Гюлсерен от „Твоят мой живот“) сияе от щастие в прегръдките на своя колега Йозджан Дениз (Кахраман от „Твоят мой живот“).

Въпреки че в момента актрисата е дадена на съд заради внезапното си решение да напусне хитовия сериал „Твоят мой живот“, актрисата се радва на доста нови ангажименти. Този, върху който работи в момента, е новият филм на колегата й и неин близък приятел Йозджан Дениз.

nurgiul-ieshilchai-iozdjan-1

Актьорът снима свой собствен игрален филм, който се казва „Втори шанс“. Освен че изпълнява главната мъжка роля, Дениз е също сценарист и режисьор на лентата. Проектът е бил готов още преди седем години, но едва сега актьорът е намерил време да го осъществи.

Нургюл Йешилчай преживя тежка година, докато снимаше „Твоят мой живот“. Актрисата реши да напусне сериала, след скандали с продуцентите. Те я дадоха на съд, но дори това не изплаши звездата. Много колеги на Нургюл я подкрепиха, сред които и младите актриси Алина Боз и Лейля Танлар, дъщерите й в „Твоят мой живот“.

nurgiul-ieshilchai-iozdjan-2
Двамата стават приятели покрай снимките на „Имението с лозите“

Но пръв ръка й подаде Йозджан Дениз. Двамата се запознават преди десет години, когато участват заедно в хитовия сериал „Имението с лозите“.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Йозджан Дениз награби Нургюл Йешилчай"

  1. Ири   07.01.2017 at 23:04

    Бъркате сериалите вече Кахраман не играе в Твоя мой живот, а в Част от мен.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *