Война в къщата! Александра Богданска и Мария се хванаха за косите!

aleks-1

Нов горещ конфликт разтърси къщата на „Вип Брадър“. След като Мегз и шеф Петров открито започнаха да се нападат, се отвори и втори фронт – този път между Александра Богданска и Мария.

На снощните номинации, моделката нападна с много конкретни аргументи фолк певицата и показа откритата си неприязън към нея.

Сашка се оплака, че Мария постоянно й правела разни подмятания за бившия й Даниел Петканов, които страшно много я дразнели. Според моделката, фолк дивата сякаш нарочно постоянно се опитвала да я уязви и настъпи по болната й тема. Тя обвини Мария, че е двулична и винаги има задни мисли за хората, с които общува.

maria-16

Фолк певицата беше на кантар с Миглена Каканашева коя от двете ще отиде на номинации. Аргументите на моделката срещу Мария бяха подкрепени от Тото. Енджи Касабие единствена подкрепи фолк певицата, тъй като призна, че са приятелки. А футболистът Даниел Златков прецени, че едва ли номинацията ще е проблем за Мария, тъй като има много фенове навън.

Българският Роналдо първоначално се опита да предложи Миглена Каканашева за изгонване, но Александра Богданска веднага отби атаката му и я насочи срещу Мария.

За зрителите обаче едва ли е известно, че моделката работи за Мегз, а и двете излизат много често заедно. Така че, нямаше как да допусне шефката й да отиде на номинации.
Мария обаче също е много близка приятелка с дизайнерката. Така че, може би двете са се сборили за благоволението на Миглена Каканашева.

Със сигурност, фолк певицата ще си го върне тъпкано на моделката заради тежките думи, които каза за нея.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *