Вижте защо изгониха Алфредо Торес от Вип Брадър

Съвсем очаквано и логично Алфредо Торес напусна снощи ВИП Брадър.

Той бе номиниран от съквартирантите, че…спи много и така пречел на живота в Къщата. Как пречи спящ човек, не е ясно.

Още една причина бе изтъкната – не бил конфликтен. А сега де? Явно в предаването са влезли само мазохисти, които обичат крясъците на Шеф Петров, капризите на Сашка Васева и позите на Тото. Ако някой е кротък и различен – вън.

Последната причина за номинации беше, че щяло да му бъде по-добре вкъщи, защото не му се отразявали добре скандалите и не заемал страна, а само се натъжавал.

Масло в огъня притури и Евгени Минчев, който обяви, че танцьорът е израснал в Куба, бил е пречупен от режима на Фидел Кастро и възпитан да не изразява собствено мнение и да се страхува да говори истината.

Алфредо от години не живее в Куба, но това е друг въпрос. Той е чувствителен, не обича високия тон, дипломатичен е и това е истинската причина да го изхвърлят.  Не зрителите, разбира се. Те никога не биха гласували против него, защото е забавен, интересен и е като светъл лъч в змиярника, наречен ВИП Къща.

На предаването му трябват скандалджии, инати, изкривени от злоба муцуни, шоу да има, бой да става. А кротичкият мулат просто си танцуваше, или се опитваше да разтърве наежените като петли мъжаги.

Излизането на Алфредо не беше никаква изненада за никого. Явно и семейството му беше предупредено, че ще го гонят, тъй като целокупно се беше изсипало в залата, за да го посрещне.

Иначе наивните пращат смс-и и си мислят, че спасяват някого.

Не се хабете.

Никой не може да бъде спасен, ако Нико Тупарев е решил да го изгони!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *