Виж Уникални Снимки от сватбата на Хатидже Шендил:

 

hatidje-svatba-7

Актрисата Хатидже Шендил и половинката й Бурак Саяшар вдигнаха пищна сватба преди близо година. Двойката сключи брак на 29 май миналата година, но и до днес цяла Турция помни приказното тържество, което събра най- големите ти ви звезди на страната.

 

Хатидже Шендил, която гледаме в момента в ролята на Елиф в „Част от мен“, събра всичките си колеги, с които някога се е снимала, на сватбата си. Така, на практика, актрисата събра целия елит на турските телевизионни сериали.

 

Хатидже Шендил се запознава със съпруга си Бурак Саяшар на снимачната площадка на „Черни планини“. Целият екип на продукцията присъства на щастливото събитие.

hatidje-svatba-2

 

В пълен състав са й колегите на Хатидже Шендил от тв хита „Дила“. Екранният й партньор Еркан Петеккая и съпругата му Дидеме са сред гостите на събитието. Тв звездата не крие, че с Хатидже и Бурак са много близки приятели.

hatidje-svatba-5

Разбира се, в пълен състав на сватбата е и екипът на сериала „Част от мен“. Йозджан Дениз, който изпълнява ролята на Кахраман, изпълни песен за младоженците. А екранната Дафне беше сред най- активните на дансинга.

hatidje-svatba-3

Актьорското семейство на Бергюзар Корел и Халит Ергенч също уважи сватбата.

Семейство Петеккая
Семейство Петеккая

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *