В къщата на „Биг Брадър“ пак ще ври и кипи! Ето кои са звездите, които влизат довечера:

Скандалите под покрива на „Биг Брадър“ със сигурност ще продължат с пълна сила и в новия формат „Most wanted” („Мост уонтед“). Вече са ясни кои ще са участниците и определено може да се каже, че са взривоопасни!

До момента се знаеше, че в шоуто влизат: Динко от Ямбол, Джино Бианкалана, фолк певецът Константин, фолкаджийката Дебора, рок ветеранът Фънки, рапърът Dee, Мариана Попова и половинката й Веселин Плачков, както и плеймейтката Светлана Василева.

Днес станаха ясни имената на още трима, които ще участват в Биг Брадър „Мост Уонтед“: Людмила Захажаева – майката на Албена Вулева, Мариела Нордел от „Мастър Шеф“ и актьорът Мариан Вълев – Куката.

Очакванията са да видим най- после силни мъжки характери, които напълно отсъстват от последните няколко издания на „Вип Брадър“. В къщата влизат двама от най- любимите победители на пуликата в шоуто – Коцето и Джино. Мариан Вълев обаче също е много обичан от зрителите заради ролята му на Куката. Както и Динко от Ямбол. Фънки пък е известен скандалджия и със сигурност често ще влиза в конфликтни ситуации.

От жените влизат две много тежки артилерии – Захажаева и Мариела Нордел. Двете са изключително силни характери и със сигурност веднага ще се сбият за лидерството в къщата. Говори се, че готвачката дори направила собствено разследване кои ще са конкурентите й в шоуто, за да се подготви за тях.

Захажаева пък ще изземе функциите на шеф Петров от „Вип“ формата. Тя обича да критикува за щяло и нещяло, както и да се заяжда понякога само за спорта. Когато влезе при дъщеря си Албена Вулева в нейния сезон, само за две седмици успя да вдигне къщата във въздуха.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *