Ужас! Гаджето на Гала драпа със зъби и нокти да обсеби „На кафе“

Няма такава наглост като тази да натрапиш младия си любовник на зрителите, които са застанали пред екрана да гледат теб. Дали да очакваме в скоро време Гала да набута и дъщеря си, и леля си, и стринка си като гост водещи на „На кафе“, недоволстват феновете на сутрешното предаване.

Първоначално, Стефан уж щеше да се появява за малко, да коментира и да си тръгва. Но гаджето на Гала се взе на сериозно и реши, че е много интересен за публиката, и сега няма отърване от него.

Той се бута да коментира абсолютно всичко. При това, като лапне микрофона, няма кой да го спре. Дори половинката му Гала не успява да се намеси и да го узапти, а за капак, често отнася и по някоя груба забележка от негова страна.

gala-stefan-1

Тв водещата се умори близо 10 години да издържа младия си любовник. Но тъй като й е гадже, той не се хваща с каква да е работа. Затова, накрая от няма и къде, Гала помолила първата си дружка Кремена Халваджиян да лобира за Стефан и да му намери работа в продукцията. Пред зрителите натрапването на Стефан на екран беше представено като идея на продуцентите, с която Гала уж нямала нищо общо. Това, разбира се, са приказки за наивници.

Зрителите очакваха, че оправната плевенчанка ще уреди дъщеря си Мари с рубрика в „На кафе“, тъй като момичето иска да наследи майчината професия. Но вместо това, изгладнелият любовник на Гала се намърда на уютно до полата й, за да работи нещо и да се чувства значим.

Стефан се представя като бизнесмен, но се оказа, че досегът му с търговията се изчерпва с две малки магазинчета за мобилни устройства на времето. Преди години той успешно успял да заблуди и Гала, че е голяма работа и печели много, за да я заинтригува. Но впоследствие стана ясно, че бизнесът бил на семейството на бившата му съпруга.

Сега, водещата на „На кафе“ бере голям срам с досадния си любовник, който се опитва да обсеби цялото предаване и да си осигури постоянен ангажимент.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *