Цуни разказа шокиращи истории за Алекс Богданска и Мегз! Виж Тук:

tsuni-2

Цуни се оказа интригант № 1 в къщата! Плевенският плейбой реши да си отмъсти на моделката Алекс Богданска заради нелицеприятните думи, с които го номинира, като привика Даниел Петканов, за да му обясни каква „лека жена“ е всъщност любимата му.

Цуни разказа на Лудия репортер, че негов приятел бил интимен с красавицата, докато тя още имала връзка с гаджето си италианец. Отишли заедно на Банско, а после той разправил какво точно правили в апартамента. Цуни се кълнеше пред Петканов, че нямало да говори, ако не бил сигурен. „Такава си е, тъче на два стана“, заключи пишман фермерът.

Цуни „успокои“ Петканов, че не само неговата Алекс била „лекичка“. „Само да видиш какви снимки имам на Мегз на телефона…“, закани се плевенчанинът.

Плейбоят разкри пред Петканов, че си имал агенти навсякъде из София. Казвали му всичко: кой с кого, какво и пр. Освен това, следяла повечето известни личности в инстаграм и затова знаел всичко за тях.

Една от клюките, които Цуни разгласи в къщата още през първите дни, обаче беше разбита на пух и прах. Той разправи пред съквартирантите, че с Алекс Богданска били излизали заедно. Но на въпрос от моделката дали някога са се виждали навън, Цуни отрече. При това в присъствието на Даниел Петканов.

Лудия репортер попита моделката каква е истината за историята в Банско. Тя му се закле, че не е била интимна с въпросния приятел на Цуни. Били с голяма компания на ски, но така и не се получило нищо между двамата.

Цуни се хвалеше в къщата също, че фолк певицата Преслава навремето често му се обаждала, защото си го харесала. Но той така и не предприел нищо, за да я свали и нищо не станало. Емануела обаче развенча мита на плейбоя, като разкри, че той се натискал на Преслава, но тя категорично го отрязала. Цуни бил от мъжете, които използвали познанствата си с известни жени, за да трупат дивиденти на техен гръб.

Плевенчанинът вдигна мерника на Алекс Богданска, след като тя го номинира с аргумента, че е селска клюкарка. Постоянно се натиска на жените в къщата, но на нея й бил неприятен и не го харесвала като мъж. Думите й жегнаха плейбоя и заедно със Сашка Васева, която беше другата номинирана от моделката, се заеха да сплетничат срещу нея в къщата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *