Цуни бетер селска клюкарка! Ето как сплетничи зад гърба на жените в къщата!

Цуни знае за АлексЦуни се оказа от ония мъже, които трудно могат да бъдат свързани с мъжкото поведение. Откакто Александра Богданска го номинира, че я следи с очи и я бройка и това не й е приятно, милионерският син реши да й мъсти. По типично женски и нагъл начин.

Вместо да застане очи в очи с нея и да й обясни, че греши, той тръгна по кюшетата да клюкари по неин адрес. На почти всички обясни, че знае толкова много неща за нея, че ще я срине. Обаче не бил такъв човек. И както не е такъв човек – на един подметна едно, на друг друго и се опита да я смачка подмолно зад гърба.

„Ходи с един мой приятел и едновременно с италианеца. Менка ги през три дни“, каза на едни. „Сваля ме във Фейсбук, определя ми срещи по телефона, излизали сме заедно“, заяви на други.

„Благоевградската принцеса“ непрекъснато тъче на два стана, че и на три“, подшушна на Сашка Васева.

А като разбра, че двамата с Дани Петканов отново се влюбват, го приклещи на люлките  и му разказа как негов приятел заминал за Банско, взел ключа за апартамента му и прекарал няколко нощи с Богданска. След която тя излетяла при италианеца.

Дани шашнатДани изглеждаше повече от наранен. Той поиска обяснени от Алекс и тя му отговори, че не познава Цуни, не са се срещали никога, освен в един магазин, в който се сблъскали случайно, не са излизали на кафе или заведение заедно и единствено са си писали няколко пъти в нета съвсем неангажиращо.  Земеделецът пробвал да я сваля, но тя не поддала.

Нещо повече, на сутринта Алекс застана очи в очи с Цуни и го попита кога са били заедно, кога го е сваляла и какво знае за нея. 40-годишният ерген обясни, че Дани е чул погрешно и никога се са се виждали наистина.

Разконспирирането на лъжите му  не го стресна ни най-малко.

След като се окопити, той отново обсеби Сашка и Джулиана и им каза, че следи около 40 известни красавици в България, пази компромати в тефтерчето си и може да разкаже страшни пикантерии за всички тях.

Дори за Мегз, която пазел на снимка как се „лезнела“. Никой не разбра думата, но всички поклатиха укорително глави към поредната му жертва – дизайнерката от Раковски.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *