Цирк! Мегз циври заради перука, а Биг Брадър си прави гаргара с нея!

megz

Миглена Каканашева влезе в ролята на „кралица на драмата“ заради… перуката си! По време на лайфа тя предизвика извънредна ситуация в къщата, защото категорично заяви, че иска да си тръгне.

В разрез с правилата на Биг Брадър, дизайнерката нахлу със слънчеви очила в изповедалнята. Тя обвини продукцията, че не си изпълняват обещанията и нарушават договора й. Мегз заяви, че в къщата трябвало да влезе фризьор, който да й свали перуката.

Вече й се образували рани по главата и я боляло, защото я носила четвърти ден поред. През целия ден бъркала под нея, но това още повече влошило ситуацията й.

Биг Брадър обаче й напомни, че тя изискала само нейния фризьор да й пипа косата. Но той днес отказал да отиде в къщата, за да я свали.

Миглена продължи да мрънка, а от продукцията й се присмяха и я нарекоха „сополиво хлапе“.

megz-1

Биг Брадър й обясни, че спокойно може и сама да си я свали. Но Мегз настоя веднага при нея да отиде фризьор и отказа да напусне изповедалнята, докато не стане на нейното.
Биг Брадър пък я отряза, че ще има много да си чака и й заяви, че било тъпо от нейна страна да влезе в тази перука.

И така, Миглена Каканашева зачака в изповедалнята…

В студиото пък коментаторите изпопадаха от смях. Емануела сподели опита си с перуките, поставени с водноразтворимо лепило. Тя разказа, че никога не е имала проблем, но и не я е носила толкова дълго време. Патрашкова пък заяви, че стойките й са тъп опит за пиар. А Любен Дилов – син  подметна, че затова лепилото се диша, а не се слага по главата.

Когато дойде време за номинациите на „Ордена на сърцето“ в изповедалнята, Мегз продължи да си стои в изповедалнята. Като дори отказа да освободи дивана за четиримата, които влязоха и трябваше също да седнат.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *