Тото влязъл с измама в къщата на „Вип Брадър“! Ето как метнал продуцентите:

toto-4

С подла лъжа си послужил рапърът Тото, за да влезе в тазгодишната селекция на „Вип Брадър“, разкриха от самата продукция. Снощи Биг Брадър разкри, че синеокият красавец го измамил на кастинга за семейното си положение, само и само да се вмъкне в къщата срещу тлъст хонорар.

Пред продуцентите Тото заявил, че си няма приятелка. Тъй като за шоуто трябвало някой красавец, който хем да е известен, хем необвързан, решили да изберат точно него.
Още първата вечер обаче, лъжата на рапъра лъсна. Сашка Богданска го попита дали си има приятелка, а той измрънка, че не било момента да го коментира.

Впоследствие Тото призна пред съквартирантите си, че от 6 години живее на семейни начала с половинката си. От продукцията останали като гръмнати, тъй като разчитали именно той да влезе в ролята на Дон Жуан и да завърти главите на съквартирантките. Това се получи донякъде, тъй като синеокият изпълнител омая Ваня Щерева и Мегз. Но заради приятелката му, няма да се случи нищо повече.

miglena-kakanasheva-toto

На снощните номинации, Биг Брадър притисна рапъра и го попита директно защо е излъгал на кастинга, че не е обвързан. Тото видимо се притесни, но се оправда, че тогава били временно разделени с приятелката му. Биг Брадър продължи да му задава въпроси, но рапърът отказа какъвто и да е коментар.

Но от продукцията не се спряха до там. Те успяха да покажат на зрителите, че Тото е прикрит и лъже на поразия, след като зададоха на Даниел Петканов въпроси за живота рапъра извън къщата, на които той не може да отговори.

Още от самото начало рапърът от „Скандау“ беше спряган за фаворит за спечелването на формата. Самият той си го усещаше и влезе в акция, за да се хареса на зрителите. Но след като стана ясно, че е излъгал продуцентите, едва ли има вече шансове за победа. От продукцията са бесни, че Тото ги е изиграл и сега се очаква да му го върнат тъпкано.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *