Торал Распутра си тръгва от „Малката булка“ – не иска вече да е Ананди

anandi-toral

Торал Распутра се разделя с ролята на Ананди и напуска „Малката булка“ три години, след като се включи в сериала.

Актрисата заяви намерението си да излезе от хитовата продукция малко след самоубийството на Патриша Банерджи, която изпълняваше ролята на Ананди преди нея. Торал Распутра признава, че смъртта на предшественичката й също оказала влияние да вземе това решение.

Актрисата признава, че има нужда от промяна, след като три години се снима всеки ден в сериала. Торал разкрива, че би искала да изиграе някоя комедийна роля.

anandi-toral-1

От „Малката булка“ си тръгва още и Сурекха Сикри, която изпълнява ролята на Калияни.

Торал Распутра зае мястото на Патриша Банерджи, след като беше изгонена от продуцентите на сериала. Двете обаче никога не са били в лоши отношения.

Торал признава, че самоубийството на Патриша я потресло. Помни я като усмихнат и весел човек. Патриша Банерджи не й се сърдила, че е заела мястото й в сериала. Пожелала й успех.

В момента предстои голям времеви скок в „Малката булка“. Ананди вече ще е доста по- стара, а дъщеря й Нимболи ще повтори съдбата й. Торал Распутра обаче не желае да преминава и през това. Актрисата има много покани за други ангажименти, така че няма опасност да остане без работа.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *