Светлана Василева заби нож в гърба на Линдарева! Ето в какво я обвини:

Светлана Василева скочи срещу най- близката си приятелка в къщата Зорница Линдарева. Плеймейтката я заподозря в мръсна игра, която цели да я докара на финала.

Гаджето на Християн Гущеров обаче, явно също има амбиции да се добере до челните места в риалити шоуто „Биг Брадър мост уонтед“.

Светлана обвини фаталната Линдарева, че си измислила трагедията с двете загубени бебета. Въпреки че Василева първа я подкрепи в трудния момент, после явно е размислила и е видяла приятелката си в къщата като пряка конкуренция за финала.

Плеймейтката подозира Зорница, че излъгала и за любовните си трепети към Константин, за да прикове вниманието върху себе си и да стане интересна на зрителите. Според Светлана, и Линдарева, и други хора в къщата си измислят истории, за да се доберат до жадуваната победа в риалити формата.

Гаджето на Гущеров заяви, че да загубиш дете изобщо не било трагедията, защото се случвало много често. Тя самата също сподели, че има такъв случай и призна, че едва се съвзела. Но няколко дена след признанието на Линдарева, и своето собствено, вече не й се виждало толкова страшно.

Светлана Василева сподели прозренията си с Джино Бинкалана. Но той пък изобщо не можа да повярва, че някоя жена би използвала по такъв безскрупулен начин личната си трагедия, за да се добере до финала на риалити шоу.

Той се съгласи обаче, че едва ли някой мъж някога ще поиска Зорница Линдарева за съпруга, заради скандалния й имидж.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *