С*кс тайните на Дани от „София ден и нощ“! Виж Тук:

sofia-den-dani-2

Димитър Илков, известен като Дани от „София ден и нощ“, за първи път проговаря за трудния пробив, докато стигне до голяма роля.

Преди успехът в риалити сериалът, младият мъж се снима в съвсем малки роли в холивудски филми. Всъщност, обикновено е част от масовката и дори не можеш да разбереш, че е той.

Илков е участвал в „Троя“, където е бил войник на Брад Пит, който играе Ахил. Снимал се е също в епизодични роли в „300: Възходът на една империя“, както и в „Непобедимите 3“. А в лентата „Аутомата“ си разменя удари с Антонио Бандерас.

Получава ролята на Дани в „София ден и нощ“, след участието си в друга поредица на продуцента Краси Ванков – „Съдби на кръстопът“.

С дъщеря си
С дъщеря си

Преди да реши, че ще се занимава с актьорство, Димитър Илков се изявявал и като модел. Снимал реклами и видеоклипове.

Красавецът има дъщеря на 5 годинки. С майката се разделят малко след раждането й. Илков прекарва всяка свободна минута с детето си.

Актьорът е категоричен, че не би се оженил.

В свои интервюта преди „София ден и нощ“, Илков разкрива своите с*кс тайни. Красавецът признава, че е много див в леглото. Любимата му поза е т.нар. кучешка. Любимите му части на женското тяло са очите и прасците.

Илков е снимал еротична сцена с манекенката Диляна Попова за една от холивудските продукции, заснети у нас.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *