Скандална силиконова бомба се омъжва и влиза във „Вип Брадър“! Ето коя е тя:

Вече е ясно името на още една участничка, която ще прекрачи прага на „Вип Брадър“ през есента. Тя е сред най- популярните силиконки, супер скандална и хич не обича да си мълчи.

Става въпрос за Джулиана Гани, която сама издаде, уж без да иска, че влиза в риалити шоу през септември.

Преди старта на шоуто, силиконовата бомба е решила да сключи брак с гаджето си – фитнес инструкторът Станимир. Въпреки че ще се омъжи за него, еротичната моделка е категорична, че засега не планира да има деца.

djuliana-gani-15

Джулиана Гани е особено недолюбвана от почти всичките си колежки – силиконки. С много от себеподобните си моделки тя е в люта вражда. Най- пресният й скандал е с плеймейтката Ася Капчикова. Бившата на Криско я направи за две стотинки заради странната идея на Гани да подари стария си силикон. Оттогава двете открито са във вражда, като се нареждат при всеки удобен случай. А според Джулиана Гани, няма да е чудно, ако някой ден се хванат за косите някъде.

Силиконката е в лоши отношения и с настоящата „Мис Плеймейт“ Маги Бадер, която също я нахрани покрай казуса с имплантите втора употреба. Освен това, е близка с Ася Капчикова.
Преди време пък, Гани се заяде и с Николета Лозанова, която й се беше подиграла заради множеството пластични операции. Двете си размениха хапливи реплики из медиите и социалните мрежи.

А в къщата тази година, ще има още много плеймейтки и моделки, така че Джулиана Гани ще се разфучи здраво.

Засега са известни имената на още двама участници в тазгодишния сезон на риалити шоуто – Любен Дилов – син и Сашка Васева. Фолк певицата Емануела пък ще е гост звезда за три седмици, но няма да участва в номинациите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *