Силиконова бомба във „Вип Брадър“! Влиза рекордьорката с най- големите Ц*ЦИ в света!

vip-bradar-silikonka

Тонове силикон ще се излее тази есен в Нови хан. В къщата на Вип Брадър ще влезе жената с най- големите силиконови бомби в света.

Тя се казва Майра Хилс, но е по- известна с псевдонима си Мадам Бешайн. Силиконовото чудо ще е гост- звездата в тазгодишния сезон на риалити предаването. Все още не е ясно за колко дни ще остане в къщата, но дори да е един ден, продуцентите обещават запомнящо се шоу.

За да влезе в същата, от продукцията трябва да изпълнят много специфични условия, свързани с особеното състоянието на силиконовата бомба. Заради огромните си гърди, тя има специални изисквания за битовите условия, които трябва да й се осигурят.

33- годишната Майра е от Германия. Още от тийнейджърка искала да има големи гърди. А когато пораства достатъчно, започва да изпълнява мечтата си. Заради манията си по пищните форми, тя се подлага на няколко операции за уголемяване на бюста. В момента сутиенът й е с чашка Z и изглежда така, сякаш всеки момент ще се пръсне.

Тя обаче е много щастлива от размера на гърдите си и изобщо не съжалява, че ги е направила толкова големи. Дори здравословните проблеми и купищата затруднения, които й създават в ежедневието, не са в състояние да откажат Мадам Бешайн силиконовите бомби с чудовищни размери.

На фона на гигантския бюст на германската сензация, роякът родни силиконки, които също ще бъдат в къщата, едва ли ще впечатлят някого с формите. Говори се, че в къщата ще влезе българката с най- големи изкуствени бомби – Джулиана Гани. И въпреки че всяка от гърдите на нашенката тежи близо килограм, тя е много далече от рекорда на германката.

Проблемът с участието на Гани е, че продуцентите се опитват да я вкарат в къщата без хонорар, като останалите родни силиконки. Но тя била категорична, че е достатъчно известна и атрактивна, за да прибере един доста приличен хонорар.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *