Ще има ли сватба във „Вип Брадър“? Алекс Богданска и Даниел Петканов се Сгодиха!

Завада ли се сватба в къщата? Годежен пръстен вече грее на ръката на Алекс Богданска, а всички съквартиранти са притаили дъх и очакват да чуят „Менделсон“ в близките седмици.

Моделката получи пръстена обаче не от новото си- старо гадже Даниел Петканов, а от … Енджи Касабие. Ливанката подари пръстена на Алекс, защото видяла за първи път истинската любов между нея и Даниел и им пожела да се оженят.

Александра се врече във вечна вярност на Лудия репортер и дори му предложи да се оженят, докато са още в къщата, за да не се притесняват, когато излязат навън. Той й заяви, че не си представял да се ожени за нея, но знае ли се…

Щастливата двойка обаче вече си има и врагове в къщата. Цуни постоянно се опитва да настройва Даниел Петканов срещу любимата му, като му разказва с кой и къде спала. Плейбоят дори се хвалеше пред съквартирантите, че излизал с Александра. Но моделката го постави натясно и в присъствието на Даниел той отрече да са се виждали някога на живо.

aleks-dani

Другият враг на влюбените е… Сашка Васева. Дупнишката примадона постоянно злослови срещу красавицата и я упреква, че използва чувствата на Даниел Петканов, за да стане още по- известна и да си изчисти името.

Факт е, че и Цуни, и Сашка получиха по една номинация от Богданска. Плейбоят много се засегна, че моделката го определи като „селска клюкарка“ и заяви, че изобщо не й харесва като мъж. А за Сашка Васева каза, че е много мързелива. Засегнатата фолк ветеранка започна да чете лекция на моделката, че не било хубаво така да говори за Цуни, защото бил ерген и никоя нямало сега да го поиска.

Враговете на Алекс и Дани са много подли, но пък орисницата им Енджи Касабие тотално ги неутрализира с годежния пръстен. Диетоложката ги посъветва да не обръщат внимание на хората навън, а да се борят в името на чувствата си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *