Шокиращата истина за самоубилата се Ананди: Семейството й я ограбило, лихвари я тормозили!

malkata-bulka-aktrisa

Лихвари са тормозили самоубилата се преди дни индийска звезда Патриша Банерджи от „Малката булка“. Това е основната версия за трагедията, сполетяла 24- годишната актриса, по която работи полицията в Индия.

Сензационните разкрития направи бащата на годеника й Рахул Радж Синк. Семейството на покойната актриса и приятелите й обвиняват приятеля й за смъртта й. А някои дори говорят, че той я е ликвидирал физически.

Бащата на Рахул Радж обвини семейството на Патриша за смъртта й
Бащата на Рахул Радж обвини семейството на Патриша за смъртта й

Рахул Радж в момента е в болница в много тежко физическо и психическо състояние. За да изчистят името му, семейството му направи шокиращи разкрития за покойната си снаха Патриша Банерджи и нейните роднини.

Бащата на Рахул Радж разкри, че актрисата била в много лоши отношения със семейството си. Дори не искала да им разкрие, че смята да се ожени за приятеля си. Причината за проблемите със семейството й били финансови. Родителите на актрисата били обсебили парите й, а самата тя нямала никакъв достъп до тях.

Патриша искала да се ожени за Рахул Радж
Патриша искала да се ожени за Рахул Радж

Патриша Банерджи възнамерявала дори да ги съди, за да си върне заграбеното от тях. Актрисата имала само общи банкови сметки с годеника си Рахул Радж, тъй като се страхувала, че ако отвори лична, също ще бъде ограбена от семейството й.

Стигнало се дотам, че 24- годишната звезда от „Малката булка“ взела заем от 100 000 рупии от лихвари. Лихвата била огромна, а те постоянно й звънели, за да си искат парите. Бащата на Рахул признава, че неведнъж е плащал от името на Патриша, за да я отърве от лихварите.

Рахул Радж постъпи в болница след трагедията
Рахул Радж постъпи в болница след трагедията

Годеникът й също й помагал, тъй като била във фалит и имала да изплаща тежки дългове.

Според полицията, самоубийството по- скоро е било предизвикано от тежкото финансово състояние на актрисата, както и заради семейните й проблеми, отколкото заради любовно страдание по годеника й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *