Шок! Вижте кой е изгоненият участник от къщата на „Биг Брадър“:

Вече е ясно кой е участникът, който е бил изгонен принудително от къщата на „Биг Брадър мост уонтед“.

Повечето съмнения паднаха върху Динко от Ямбол, който не веднъж показа, че бързо пали и става доста агресивен.

Но не е той.

Фолкаджийката Дебора е изхвърчала от къщата след поредната инфарктна ситуация. Причината била, че тя отново изпаднала в истерия и дори си позволила да отправи нецензурни думи към Биг Брадър.

Още от първата вечер на престоя й във къщата, стана очевидно, че Дебора има проблеми с алкохола. А когато си пийне, става доста агресивна и нападателна. На другата сутрин обаче, нищичко не си спомня от алкохолните си изцепки.

Първото си напиване в шоуто тя обясни със стреса покрай влизането в къщата. Преди старта пила успокоително. А щом влязла в къщата, си пийнала уж малко, но заради хапчето бързо я хванало. Тогава тя се сдави с колежката си Луна, която обаче онемя от агресията на Дебора.
Но само два дена по- късно, историята се повтори. Дебора пак се напи до безсъзнание. Със сетни сили се замъкна във вигвама с рапъра Дий и двамата се понатискаха. Но не след дълго фолкаджийката заспа вътре и там си остава до сутринта.

А на следващия ден се чудеше само с кого да се заяде. Първа на мушката й падна Людмила Захажаева, която й подметна, че явно има проблеми с алкохола. Дебора я засипа с ругатни, а после се скри в спалния чувал на двора и заплака.

После тя се опита пак да пази примерно поведение. Но явно не е издържала пак повече от два дни без алкохол.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *