Шок! Мегз спи без гащи! Вижте причината!

Многострадалната Коко Шанел от Раковски спи без гащи и ходи с дрехи назаем.

Тя изглежда доста нелепо с размъкната жилетка и обувки на високи токчета. След като отказа да облече костюма на катеричка и обвини Брадъра в очите, че няма фантазия и всяка седмица измисля едни и същи мисии и предизвикателства, той се ядоса и й отне всичката козметика и целия багаж. Даже й взе чаршафите от леглото. И я обяви за фантом на  Къщата.

В началото Каканашева изпадна в нервна криза и се наложи да я успокояват с инжекции. След това обаче се съвзе и обеща да облече костюма, но бе наказана с презрително мълчание. Така от няколко дни тя се разхожда или с официалната рокля, с която беше облечена, или с дрехи на заем, дадени й от съквартирантките.

За да си намира работа и да бъде все пак полезна, тя мете, чисти, мие и се е превърнала съзнателно в Пепеляшка. Всичко това обаче й докарва още подигравки. Шеф Петров отказва да влезе в кухнята и да готви, ако тя е  там и я гони като мръсно кутре. Нарича я с всякакви епитети и грозно я обижда на външен ви-  твърди, че е зъбата и грозна, че и котка не може да си вземе, защото животното няма да я обича и я обрича на вечно старомоминство, понеже пък никой мъж нямало да я изтърпи.

Съквартирантите се чудят коя страна да вземат, но все повече се нахвърлят на Мегз, тъй като пречела на шефа да им готви.

Е, какво да направя? Да се скрия ли? Да стана невидима ли? Двамата имаме равни права и мога да ходя във всички помещения. Кой е той да ми забранява да влизам в кухнята и да си намажа филийка?

Не стига, че всичко ми е взето, останала съм само с едни гащи, вечер ги пера и ги чакам да изсъхнат до сутринта, а на всичкото отгоре всички ме тормозите, проплака тя.

Дори и младоженците  жертваха приятелството си с нея заради храната и дизйнерката остана напълно сама. По жилетка и без гащи, но на високи токчета.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *