Шок! Красавицата Гюлсерен от „Твоят мой живот“ заприлича на лелка! СНИМКИ:

giulseren-1

Звездата от турските сапунки Нургюл Йешилчай шокира феновете с фрапантна промяна във външния си вид. Наскоро папараци я издебнаха за снимки, но актрисата е трудно разпознаваема на тях.

От екзотичната й красота няма и помен! Гюлсерен от „Твоят мой живот“ е качила доста килограми и е заприличала на лелка. Актрисата признава, че през лятото е напълняла доста. Качила е 10 килограма и сега се мъчи да ги свали, като се опитва да спазва строга диета. Засега обаче е само с 2 кг по- надолу.

Нургюл Йешилчай е изключила напълно захарта и сладките изделия, защото се притеснява да не качи още. В момента актрисата се подготвя за поредната си роля в сериал и трябва възможно най- бързо да свали значителното количество килограми, които е наддала.
Тя разкрива, че трябва да отслабне с още 8 кг, за да влезе в нормата за новото си екранно превъплъщение.

giulseren

41- годишната актриса напусна хитовата поредица „Твоят мой живот“ преди близо две години. Обяснението й беше, че не издържа на изтощителното темпо на снимане и няма време за сина си, който отглежда сама. Според клюките в съседна Турция обаче, тя напуснала заради тежък конфликт с екранния си партньор Еркан Петтекая.

След като си почина за кратко, тя се снима в историческия сериал „Великолепният век: Кьосем“. В ролята на Кьосем Султан ще я гледаме в България през следващата година, когато сериалът отново се завърне на малкия екран.

А кой е новият й проект, предстои да научим в скоро време.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *