Шок! Иван Ласкин изневери на Алекс! Вижте какво направи:

Ласкин аз обичавИван Ласкин обърна гръб на жена си и влиза да копае  в новия сезон на „Фермата“.

Там ще се бори с останалите участници  за голямата награда от 100 000 лева, която доста би помогнала на семейния бюджет.

Третият сезон на аграрното шоу стартира на 10 септември по Би Ти Ви, точно един  ден преди „ВИП Брадър“, който пък ще лови зрители  по Нова. Алекс Сърчаджиева ще е ко-водеща на Брадъра и фактически семейството ще се окаже в две конкурентни медии и всеки ще захлебва колкото може.

„Влизам позитивно настроен и искам да покажа, че не се плаша от физическия труд и „Фермата“ е едно добро образователно място за мен и за зрителите“, каза Ласкин. Той призна, че бил много мързелив и сега се надявал да пребори това си качество.

Съмняваме се, че точно на тези години актьорът ще се превърне от ленивец в пъргавелко, но нали трябва да има не само копаене, но и шоу.

Ласкин Борисов е идиот - три папи са ме галили по главатаЛаксин вече участва във „ВИП Брадър“, където беше точно на мястото си.  По цял ден с Фънки и Юлиян Константинов пиеха уиски и бира и обсъждаха иронично и хапливо останалите участници, като ги докарваха до сълзи. Пиене и ядене на корем срещу добър хонорар.

Това са най-лесните пари, изкарани от Лаксин в живота му, коментираха негови колеги. Той отдавна се изхранва само от шоу програми, а в театъра се вясва от дъжд на вятър. Щом може да си позволи да отсъства три месеца, значи няма някаква сериозна рола или ангажимент.

Докато той копае, Сашка ще води Вип Брадър. Така артсемейството се надява да събере достатъчно пари да изкара цялото година.

Прези миналите тв сезони, Алекс Сърчаджиева успяваше да уреди половинката си като коментатор в студиото на Вип Брадър. Но Ласкин не се справи особено добре, тъй като очевидно не следеше шоуто, а и алкохолът доста замъгляваше мисълта му.

В последния тв сезон, актьорът успя да се намърда в „Аз обичам България“ на мястото на авера си  Юлиян Константинов. А рокадата със сигурност е била уредена отново от жена му, тъй като тв играта е продуцирана също от Нико Тупарев.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *