Шок! Ето я истинската причина за напускането на Поли от „София ден и нощ“

sofia-den-i-nosht-pole

Красавицата Александрина Янкова, която изигра Поли от „София ден и нощ“, си тръгна от сериала с чутовен скандал. От продукцията обясниха, че щяла да участва в други проекти, но истината е съвсем различна.

Зад решението Александрина да напусне хитовия сериал, всъщност стои гаджето й. Той е ММА боец и бил изключително ревнив. По време на снимките героинята на сексапилната блондинка имаше сцени с други мъже, които направо влудявали любимия й. Янкова не веднъж се опитвала да обясни на ММА- цът, че това е само работа.

sofia-den-i-nosht-poli
ММА ревнува бясно Александрина

Но той така и не приел думите. Затова един ден се появил на снимки на продукцията и започнал да беснее. Здравенякът потрошил техника и нашамарил екранния партньор на Александрина. Охраната едва- едва го узаптила.

Продуцентът Краси Ванков решил, че повече не иска да работи с Янкова заради ревнивото й гадже. Договорът на красавицата бил прекратен, а тя трябвало да заплати и неустойки по него.

За да обяснят внезапното й напускане на „София ден и нощ“, от сериала обясниха, че се е заела с нови проекти. Но отдавна стана ясно, че Янкова не снима нищо ново, а само обикаля по почивки с гаджето си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *