Шеф Петров сипа с големия черпак на Миглена Каканашева! Ето как я срази:

shef-petrov-1

Нов скандал между шеф Петров и Миглена Каканашева се разрази и в днешния епизод. И едва ли ще е последният. Двамата вече започнаха открит конфликт, който със сигурност ще прерасне във война.

Мегз и дружката й Алекс Богданска си шушукаха за шеф Петров и се опитваха да си обяснят защо си държи толкова волно и непринудено – пее, танцува, шегува се и пр. Дизайнерката изрази учудването си как можело ресторанта му да предлага 17- степенно меню, а той да се държи така лековато. Представяла си, че собственикът на един от най- луксозните ресторанти в София ще е консервативен и строг, а не шумен купонджия.

В същия момент обаче влезе самия шеф Петров и ги попита какво си шушукат. Мегз нямаше друг избор, освен да му сподели размишленията си. Но докато му ги споделяше, вметна, че е много нетактичен и постоянно се меси в чужди разговори.

megz-4

Шеф Петров обаче я отразя, че няма смисъл да й обяснява кой е и защо така се държи, тъй като е популярен в България още преди тя да се роди. И я посъветва да не му лепи епитети, а да подчертава, че изразява свое лично мнение, винаги когато говори за него.

Накрая й заяви, че ако не го разбира, да не се занимава с него, тъй като са от „различни галактики“.

Каканашева се опита да му опонира, но той отново я отряза категорично и тя нямаше друг избор, освен да си млъкне и да продължи да си шушука с Алекс.

Шеф Петров и Мегз се сджафкаха няколко часа след като влязоха в къщата на „Вип Брадър“. Това се случи, след като дизайнерката го прекъсна по средата на изречението му и не му даде повече думата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *