Шеф Петров превърна къщата в психодиспансер! Ето как тормози съквартирантите:

Несекващи крясъци, плач и отчаяни вопли огласят през последните дни къщата на „Вип брадър“. А причината е само една – шеф Петров. Той успя да превърне къщата в психодиспансер с непрестанното си дуднене, несекващият порой от обиди към вип- съквартирантите  и миризмите на манджи, които изпълват помещенията от сутрин до вечер.

Шефът използва кухнята като психотропно оръжие, с което да разчиства сметките с неприятелите си в шоуто. Вчера отчаяната Джулиана Гани не издържа на тормоза от тежки миризми на готвено и несекваща канонада от псувни, които ръси Петров срещу всички, и дори поиска среща в психолог!

Ваня Щерева също излезе със сълзи на очи на двора, след несполочливия си опит да узапти шеф Петров.

Кулинарният гуру се опита да сплаши съквартирантите, които се разбунтуваха срещу непрекъснатото къдене от кухнята, като заяви, че ще захвърли черпака и няма да ги храни повече. Думите му всяха шок сред няколкото гладници в къщата, които разчитат на манджите му, като Сашка Васева и българския Роналдо. Повечето обаче бяха във възторг от новината.

shef-petrov-5

Но щастието им не трая дълго. Шефът бързо осъзна, че е изгубил контрола над къщата. Не само психологическия, но и чисто геополитическия. В студеното време съквартирантите не могат да стоят на двора, докато Петров вършее в кухнята, и нямат друг избор, освен да се гушат в хола. А там са принудени да слушат постоянното му дърдорене, гарнирано с псувни и обиди срещу всеки. А за капак, за нула време се усмърдяват на манджа.

Разбира се, повечето мрънкат срещу миризливия рекет на шефа, но никой не смее нищо да му каже. Джулиана Гани и Мария единствени се осмелиха да застанат очи в очи с Петров и да му направят забележка. Силиконката заяви, че сама ще си готви. А фолк певицата пък си поръчва храна от ресторант и изобщо не й пука за гозбите на шефа.

За Сашка Васева обаче, те се оказаха жизненоважни. Дори доскорошната й приятелка Джулиана я порица, че заради лакомията си, фолк ветеранката е преминала на тъмната страна на шефа.

В днешния епизод срещу тиранията на Петров се очаква да скочи и кротката диетоложка Енджи Касабие.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *