Сензация! Ето кой е новият водещ на „Вип Брадър“:

vip-bradar-1
„Вип Брадър“ този сезон ще си има нов водещ! Свежото попълнение в редиците на продукцията няма да измести титулярите Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева.

Но кое е новото лице?

Това е самата Миглена Ангелова, която миналата година спечели юбилейното десето издание на шоуто.

След като години наред наричаше предаването пошло и не искаше и да чува за него, понеже изкарвало най-низките страсти на участниците, миналата година тя не само влезе, но и спечели риалитито, подкрепена от публиката заради пълното й дистанциране от виповете и отказът да участва в каквито и да било интриги.

Миглена Ангелова съумя да се държи достойно и да запази авторитета си за разлика от останалите, които се изложиха доста яко.

Сега тя се е главила за трети водещ на шоуто , заедно с неизменните  Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева.
Миглена първа

Най-вероятно тя ще коментира и анализира поведението на съквартирантите зад кадър и ще им взима задочни интервюта.

Този път форматът е посветен на любовта и омразата, а Миглена е спец по тези въпроси. Самата тя се е омъжвала пет пъти и до болка познава всяко чувство.

Известната с острия си език бивша водеща на „Искрено и лично“ допълнително ще бърка с памук в душите на съквартирантите и ще вади на светло тайните им. Очаква се да има много интриги, много любов и много сълзи, а в кралската спалня ще спят Мариана Попова и Веселин Плачков, които ще  влязат влюбени, но дали ще останат така до края, както винаги не е известно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *