Рокада! БТВ би шута на Николета Лозанова! Нова тв. я приютяват!

nikoleta-19

Николета Лозанова напуска тв таблоида „Папараци“, обяви самата тя сензационно тази сутрин.

Плеймейтката съобщи новината от турския курорт Бодрум, където се наслаждава на поредната ваканция. Тя пусна помпозен пост, в който обяви, че е поставила „нова ера“ в телевизията. И следата й в тв ефира, щяла да се помни дълго време.

Николета успокои зложелателите си, че скоро й предстои нещо много грандиозно. Говори се, че плеймейтката ще води подобно предаване на „Папараци“, но този път в ефира на Нова тв. Като вероятно офертата е свързана и с доста по- високо заплащане.

От няколко месеца се говореше, че Николета Лозанова ще бъде сменена като водеща на таблоидното предаване. Както е известно, политиката на БТВ е никога да не уволнява служителите си, а те да напускат по свое желание. А вероятната причина за рокадата е, че рейтингът на папарашкото шоу върви към дъното. Героите в предаването са все едни и същи. А интервютата на Кристина Патрашкова – доста сухи и скучновати.

nikoleta-lozanova-1

Николета Лозанова пък така и не успя да се развие дотолкова, че да прави нещо по- различно от това да чете аутокю- то. На няколко пъти продуцентите я пробваха в ролята на интервюираща, но плеймейтката се оказа много далече от истината. Затова, остана просто като украшение на тв. таблоида. А интервютата бяха поверени на Патрашкова, която е достатъчно опитна. Но журналист от нейната класа да интервюира Софка и Гринго, е пълна пародия.

В крайна сметка, дори бомбите на Николета Лозанова не успяха да спасят рейтинга на „Папараци“. Зрителите се наситиха на плеймейтката и им омръзна да им срича от аутокю- то всяка неделя вечер.

Освен от тв екрана, анатомията на Николета ги бомбардираше и от социалните мрежи. Предаването се оказа чудесен пиар за моделката. Тя прие всички оферти за реклама,които й предложиха, като не върна нито една. Николета стана лице на къде- що евтини продуктите има на пазара: газирани напитки, шоколадчета, бельо, парцалки, козметика и пр.

Преяждането с реклами обаче й излезе през носа, след като наскоро Стефано Габана й се подигра в социалните мрежи, че уж известна моделка като нея, рекламира ментета на неговите тоалети.

Най- големият й професионален успех, според самата нея, е че беше избрана да рекламира тоалетите на измисления немски дизайнер Филип Плейн, който се опитва да се наложи в Източна Европа. Защото в Западна няма шанс.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *