Резил! Мъжете в къщата се оказаха… п*тьовци! Ето какво се случи с плахия им опит да защитят жените от шеф Петров:

vip-bradar-maje

За поредна година във „Вип Брадър“ се оказва, че жените в къщата имат много повече характер от мъжете. С риск да бъдат наругани грозно от шеф Петров, повечето дами се опитаха да се опълчат на тиранията му. Докато мъжете само се скатаваха по ъглите и гледаха сеир, без да посмеят да се намесят.

Даниел Петканов обаче първи осъзна, че мълчанието им ги прави съучастници на грозното отношение на Петров към жените в къщата. Репортерът прояви самоинициатива и събра мъжете в къщата, за да обсъдят ситуацията и да предприемат общи мерки спрямо самозабравилият се кулинар.

Опитът на мъжете да бъдат рицари обаче, пропадна с гръм и трясък и само се потвърди опасението на Петканов, че силният пол в къщата се е превърнал в сеирджия и клюкарка, докато жените изнасят битките за чест и достойнство на собствен гръб.

„В къщата има подчертана агресия към жените. Всеки ден някоя плаче. Тези неща се случват пред мен и като не взимам отношение, ставам съучастник. Ние не защитаваме жените. Затова се превръщат в мъже“, започна самоотвержено Петканов.

shef-petrov-3

Другите стояха и сумтяха и даже го питаха какво да направят, за да спрат набезите на Петров срещу жените. И се започнаха разсъждения по темата…

„Има правила на Биг Брадър. Ако нещо е в разрез с тях, той ще вземе отношение. Ние не можем да сме съдници. Шефът е подложен на тежки провокации. Правят го луд“, заключи Дани Милев, който е сред най- близките на готвача в къщата.

„Повечето жени са независими. Свикнали са сами да се оправят. И не им харесват нещата, които шефа им казва. Плачат, защото се чувстват победени“, доразви тезата на Дани Милев рапърът Тото, като стигна до извода, че жените са си виновни, че плачат.

„Сами се навират между шамарите, защото искат да са в центъра на събитията“, продължи безумната си тирада музикантът- пандизчия. „Това са женските методи, не са нашите“, заяви Милев.

Но когато Даниел Петканов попита защо само шеф Петров има проблеми с жените в къщата, рапърът Тото изтърси, че причината била… женската му работа! Да си готвач си било женски занаят. Затова и Петров се държал като жена.

Когато готвачът влезе при мъжката компания обаче, всички започнаха да се скатават. Самият Петканов започна да пелтечи защо са се събрали и ако можело, да не псува жените.
Петров пък контрира, че не бил виновен той за женския плач в къщата. Те го правели, само и само да го изкарат него виновен. А Дани Милев подметна, че често плачът им бил фалшив.

В крайна сметка, един по един мъжете започнаха да се измъкват от помещението, без дори да кажат нещо на готвача. Само рапърът Тото си спомни защо са се събрали и все пак се опита да направи забележка на Петров, че не може да говори толкова цинично с жените.

В крайна сметка, стана ясно, че повечето от мъжете не искат да се конфронтират с никого в къщата, тъй като се надяват тихо и незабелязано да стигнат до финала. А жените ще трябват да продължат да си крещят с шеф Петров,  за да бранят достойнството си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *