Рапърът 100 кила размаза бившата си Мегз! Ето как я нареди:

Рапърът 100 кила отправи брутални думи за бившата си възлюбена Миглена Каканашева. Изпълнителят изрази възмущението си от егоизма на дизайнерката в социалните мрежи, а думите му бяха повече от брутални.

„Браво на Джулиана, която не прие писмото от своя любим, за да не злепостави другите, за разлика от нещастниците, които си позволяват да престъпват всяко правило, за да докажат колко са плоски, малоумни и ограничени“.

Още преди да се превърне в дизайнерката Мегз, Миглена Каканашева нашумя с участието си в риалити шоуто „Къртицата“, където се представяше за психоложка. Там мургавелката умело завъртя главата на 100 кила и го раздаваше влюбена в него. Двамата дори си размениха няколко горещи целувки пред камерите.

След края на шоуто обаче, Килата научил, че Миглена си има гадже навън и само го използвала като трамплин, за да трупа популярност на негов гръб. Тя побързала да го разкара и се насочила към доста по- заможни от него мъже.

Разликата между Миглена от „Къртицата“ и Мегз във „Вип Брадър“ обаче е огромна. Пишман дизайнерката е изгубила човешкия си облик от първото риалити и сега отблъсква и зрителите, и съквартирантите с наглостта и безскрупулния си егоизъм.

Дори най- близките й хора в къщата на „Вип Брадър“, младото семейство Петканови, започнаха да се карат с нея заради постоянните й опити да създава скандали, за да е в центъра на вниманието. Особено след като Биг Брадър я обяви за Фантом – без багаж и без право да участва в игрите и номинациите.

Изплашена, че камерите няма да я снимат, Мегз започна умишлено да дразни шеф Петров – поне да вдигнат с него поредния скандал и пак да съсредоточи историята върху себе си. И по- точно, върху тоалетите си, които дизайнерката държи да не сваля и за минута, ако ще останалите съквартиранти да гладуват.

От екипа на дизайнерката дори пуснаха реклама с роклята, с която беше облечена тя, когато получи или инсценира нервен срив и се наложи да влизат лекари в къщата, за да й бият успокоително.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *