Зрители беснеят: 3 бона ли ти струва селската благотворителност, ма Маро!

maria-vip-bradar-1

Безпрецедентен селски панаир в историята на „Вип Брадър“ сътвори фолк певицата Мария. Тя се опита да надхитри продуцентите, но те успяха да й го върнат тъпкано, като я изложиха пред цяла България.

Като една от номинираните, Мария трябваше да участва в игра, с която да спечели 500 лева за благотворителна кауза. Още преди да разбере обаче каква е тя, Отварачката наду перки и заяви, че няма да участва. Щяло да й бъде под достойнството.

Но тъй като било за благотворителност, тя предложи да извади от чантичката си 3 бона, за да компенсира нежеланието си да танцува за каузата.

„Биг Брадър“ обаче реши да я вкара в собствения й капан, като извика Мария в изповедалнята. На дивана вече я очакваше дамската й чантичка. От продукцията й поискаха обяснение за опита да се откупи от играта. Поставена на тясно, тя постъпи по най- грозния начин, като започна да се оправдава с … дъщеря си.

Била обещала на малката Марая, че ще пази достойнството си, както и нейното, и няма да участва в нищо, което може да я посрами. „Но ти дори не разбра условието на играта“, репликира я „Биг Брадър“.

Мария обаче продължи да се извива, че нямало да рискува да изложи детето си. Но искала да даде добър пример на цяла България. Затова предложила да даде крупната сума за благотворителност, без изобщо да знае каква е каузата.

maria-vip-bradar

Накрая, „Биг Брадър“ я призова за отвори чантичката си и да му даде обещаната сума. Мара извади тлъста пачка от по 50 лева и започна чевръсто да ги брои. След като подготви сумата, тя я зави в хартия и я надписа.

Простотията на Отварачката остави без думи коментаторите в студиото. Само Емануела се опита да я защити, че било постъпка на истинска дама.

„Каква ти дама? Абсолютно парвеню! Как пази достойнството на дъщеря си, като непрекъснато пуска снимки по бельо в социалните мрежи и се кълчи полугола в клиповете си“, възмути се журналистката Кристина Патрашкова.

Любен Дилов – син пък заяви, че постъпката й е много нескопосан опит за пиар. „На това ли учи децата? Че ако не искат да правят нещо, най- добре да се откупят с пари“, допълни още писателя и бивш политик.

Зрителите пък негодуват защо „Биг Брадър“ е позволил подобни своеволия от страна на Отварачката, вместо да я накаже сурово или направо да я изхвърли от къщата. Форумите врат и кипят от недоволство, че в национален ефир се е разиграла подобна долнопробна сцена със силен аграрен привкус.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *