Коя е Поли от „София ден и нощ“ в реалния живот – Виж Тук:

sofiia-den-1
Александрина в клип на Борис Дали

Красивата Александрина Янкова изпълнява ролята на певицата Поли в сериала „София ден и нощ“.

В тв поредицата героинята й се опитва да пробие в музикалния бизнес, въпреки че не е особено талантлива. Поли е типичната блондинка, която иска всичко да й се получава лесно.

Александрина Янкова обаче е доста по- различна. Плевенчанката е нахъсана и амбицирана за работа. Янкова работи като модел към модна агенция „Визаж“. Красавицата всеки ден усилено се труди, за да поддържа перфектна физическа форма. Усилията й са възнаградени с много служебни ангажименти.

sofiia-den

Участието в „София ден и нощ“ не е първата й актьорска изява. Екранната Поли има главна роля в късометражната лента „Каин“. Филмът на режисьора Любо Йончев от 2014 участва в няколко международни фестивала.

sofiia-4

Александрина, също като героинята си Поли, има амбиции за развитие и на музикалната сцена. Актрисата участва в тазгодишния Х- фактор. Красавицата обаче не успя да мине предварителните кастинги, тъй като се притесни и не успя да изпълни добре песента си.

Александрина има участия и в няколко видеоклипа на Борис Дали.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Коя е Поли от „София ден и нощ“ в реалния живот – Виж Тук:"

  1. http://bitly.com/3zuTMxD   29.08.2021 at 21:18

    each time i used to read smaller posts which as well clear their motive, and that is also happening with this paragraph which I am reading now.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *