Поли от „София ден и нощ“ с разтърсваща изповед за раздялата със сериала! Ето я истината от първо лице:

sofia-den-poli

Поли от „София ден и нощ“ най- после разкри защо избра да напусне хитовия сериал, въпреки че се превърна в една от звездите му през първия сезон.

Александрина Янкова, както е името на актрисата, трябвало да направи много тежък избор – да продължи да жъне успехи на малкия екран с риалити поредицата, или да се откаже от нея в името на любовта.

Красавицата тъкмо била започнала връзка с ММА боецът Даниел Илиев. Той обаче бил твърдо против любимата му да флиртува с други мъже пред цяла България, пък макар и по сценарий. Спортистът поискал среща с продуцентите на „София ден и нощ“, за да му разкрият какво точно ще снима приятелката му.

Александрина избра Даниел пред сериала
Александрина избра Даниел пред сериала

Той не получил желаните отговори. Но Александрина пък получила тежък ултиматум от продукцията – или гаджето, или ролята на Поли, с която стана звезда. Работодателите й били бесни от грубия начин, по който приятелят й опитал да се меси.

В крайна сметка, красивата блондинка решила да се откаже от участието в сериала и да се отдаде на любовта. С гаджето й Даниел са все така влюбени, така че явно е изборът й бил правилен. Тя признава, че вече не следи сериала.

След като напусна „София ден и нощ“, Александрина играе в театъра. Е, все още не се е прочула с друга роля, освен с тази на Поли. Но пък е щастлива в личния си живот с ММА боецът.

Преди да започне да се занимава с актьорско майсторство, апетитната блондинка работила като модел. Към днешна дата, продължава често прави професионални фотосесии. Явно и приятелят й няма нищо против.

След напускането на Поли, „София ден и нощ“ постепенно се напълни с какви ли не красавици. Зрителите обаче вече не помнят имената на повечето от тях. Но Поли си остава една от най- известните героини, тъй като беше сред първите.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Поли от „София ден и нощ“ с разтърсваща изповед за раздялата със сериала! Ето я истината от първо лице:"

  1. that g   21.06.2020 at 19:18

    Hello! I’ve been following your site for a while
    now and finally got the bravery to go ahead and give you a
    shout out from Dallas Tx! Just wanted to mention keep up the
    great job!

    Отговор
  2. cara daftar game slot olympus   11.05.2023 at 16:41

    Hello I am so happy I found your website, I really found you by error, while I was researching on Digg for something else, Nonetheless
    I am here now and would just like to say thanks a lot for a incredible post and a all round exciting blog (I also love the
    theme/design), I don’t have time to read through it all at the moment but I have saved it and also added in your RSS feeds, so
    when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the
    excellent job.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *