Подло! Мара Отварачката вкара в интрига Алекс Богданска и Цуни!

maria-aleks-1

Като много брутална се очертава войната между Мария и Алекс Богданска. Фолк певицата не пропуска удобен случай, за да мачка моделката.

Отварачката дори стигна до там, че заплете коварна интрига между Александра и плейбоят Цуни, само и само да злепостави врагинята си.

Драмата се разигра по време на битка за седмичния бюджет, в която сродните души трябваше да покажат колко добре се познават.

На въпрос на Биг Брадър дали има жена в къщата, която си пада по Цуни, Мария изцепи: „Алекс на Дани“.

Фермерът обаче отговори, че няма такава. А Отварачката ехидно се ухили и заяви, че тя го предусещала с четвъртата си чакра.

tsuni-2

Плейбоят призна обаче, че е флиртувал с моделката навън, но тя го отрязала. Думите му не бяха изненада за съквартирантите, тъй като се оказа, че той им е разказал историята. Александра също заяви, че той й писал, но само толкова.

Опитът на фолк певицата за пореден път да уязви моделката, беше очевиден за всички. Миглена Каканашева, която е приятелка и с двете пък заяви, че Мария била като малко кученце: като захапе и не пуска. Така че, тепърва Александра ще има да търпи много удари под кръста от Мария.

Причината за конфликта им обаче изглежда, че не е само заради Дани Петканов. Вероятно двете имат някаква вражда още отвън, но това тепърва ще става ясно.

Отварачката изглежда готова на всичко, за да смаже крехката моделка. Мария най- демонстративно върти опашка около бившия на Сашка, за да продължава да я дразни. Дани уж твърдеше, че още обича моделката, но изглежда няма против да става маша в ръцете на фолк певицата в отмъщението й срещу нея.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *