Отчаян опит за рейтинг във Вип Брадър- Травестити и Лепа Брена! СНИМКИ:

Падащият главоломно рейтинг на ВИП Брадър принуди продуцентите да се стегнат и да вземат крайни мерки.

Те направиха невиждан досега  конкурс за двойници на Лепа Брена и поканиха балканската легенда в Къщата лично да оценява участниците по певческите и артистичните им способности.

Дамата влезе величествено и се настани на съдийската маса.

Мъжете нямаха нищо против да добият трагикомичния  вид на травестити, а шеф Петров, който е уж против чалгата и всичко пошло, проговори на сръбски и се оказа, че знае всичките песни на легендарната дама и е присъствал на концертите й у нас и в Сърбия. И бил неин фен! Хм…Нали си падаше само по класическа музика? Или нещо недочухме?

Жените се контиха и репетираха в несвяст, докараха се до пълни пародии на собственото си и без това пародийно аз, дори Маргарита Хранова запя в кръшни балкански ритми. Битката беше неравна, тъй като там нямаше само певици. Особено се постара рапарът Тото и още веднъж се изложи в ролята си на чалга изпълнител с фалшиви трели и безумен външен вид.

Сашка Васева пя с цялото си сърце, уверена, че победата й е в кърпа вързана, но балканската звезда връчи купата на Маргарита Хранова. Това вбеси Дупнишката мадона, но тя си залепи фалшива усмивка и отиде да си хапне за успокоение.

Лепа Брена е в България не заради Брадъра, а за да рекламира концерта си на 18 ноември и едновременно с това документалния филм за нея. Влизането й в Къщата бе реклама и за самата нея.

Вижте кадри от излагацията на родните звезди, които дадоха всичко от себе си, за да се харесат на неостаряващата легенда:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *