Оля се! Ето защо Миглена Каканашева се разсърди на Биг Брадър и пак орева къщата:

megz-8

Пореден цирк в къщата сътвори дизайнерката Миглена Каканашева. Този път тя скочи срещу Биг брадър, защото си позволил на няколко пъти да я нарече по малко име, вместо с прякора Мегз.

А причината била, че по този начин от продукцията неглижират бизнеса й. „Мегз“ всъщност е името на марката, а впоследствие мургавелката решила да го използва и като свой прякор, за да прави допълнителна реклама на стоките си.

Каканашева вдигна олелия до небесата заради отношението на Биг Брадър. Избухна в сълзи, че от предаването не я уважавали и цяла тирада как никой не може да се подиграва с труда й.
Пресилената драма на дизайнерката обаче отново й навлече ненавистта на съквартирантите.

Ваня Щерева изпадна в бяс и се опита насилствено да я извади от леглото, където грозноватата моделиерка подсмърчаше. След финансовите санкции, които Биг Брадър наложи на всички, заради фасоните й, Енджи Касабие изсъска, че ще стои гладна.

megz-9

Накрая го отнесе Маргарита Хранова, която си позволи да направи невинна забележка на Каканашева. Хленчещата дизайнерка се развика на естрадната прима и пак се сви под завивките, за да плаче от обида, че Биг Брадър не рекламира достатъчно бранда й.

Непрекъснатите трагедии, които Каканашева разиграва в къщата, всъщност целят единствено да печели повече екранно време и да стои в центъра на събитията, за да може да популяризира артикулите си.

Но дали някой обръща внимание на невзрачните й тоалети, които тотално бледнеят на фона на разкошния гардероб на Енджи Касабие, е доста спорно. Ливанката успя да засенчи всички дали в къщата с тоалети, аксесоари и грим. Като дори Мара Отварачката не успя да се стърпи накрая и я овика грозно, само защото я хвана яд, че губи модното съперничество с нея.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *